2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Megbukott a Batgirl film, elmarad a bemutató

Hirdetés

Megbukott a Batgirl film, elmarad a bemutató

A Warner Bros. stúdió döntése alapján elkaszálják a 70 millió dollárból leforgatott Batgirl című filmet, írta meg a The Guardian. A produkció, amely eredetileg az év végén jelent volna meg, és már az utómunkák végső szakaszában volt, elhasalt a próbavetítéseken, a cég pedig valószínűleg gazdaságstratégiai okokból döntött a teljes visszavonás mellett.

A Warner eddig nem kommentálta az eseményeket.

Hirdetés

A filmet, amely Gotham város rendőrkapitányának lányát, Barbara Gordont helyezi a központba, Adil El Arbi és Bilall Fallah, a Ms Marvel alkotópárosa rendezte. Az anyag eredetileg az HBO Max streamingoldalra készült, és egy nagyobb projekt része lett volna, amelyben a már korábban bemutatott, Robert Pattinson főszereplésével fémjelzett The Batmanhez hasonlóan újabb alkotásokat töltöttek volna a streamingszolgáltató oldalára a DC univerzumából.

Batgril szerepében a New York Peremén színésznőjét, Leslie Grace-t láthattuk volna, de Michael Keaton, aki 30 évvel ezelőtt Tim Burton klasszikusában alakította a denevérembert, is visszatért volna a szerepbe. A régóta eltűnt Brendan Fraser is felbukkanni készült, ezúttal a szokásos jófiú helyett egy főgonosz szerepében, hogy rettegésben tartsa Gotham városát.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/08/03/batgril-batman-warner-brothers/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Disney+ elhozta nekünk az év legaranyosabb sorozatát

A Disney+ elhozta nekünk az év legaranyosabb sorozatát

Jó hosszú ideig kellett rá várni, hogy a Marvel egyik legkedveltebb szuperhőse saját kalandot kapjon, …