2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Megan Fox gengszternek áll

Hirdetés

Megan Fox gengszternek áll

Johnny és Clyde címen új feldolgozás készül a Bonnie és Clyde filmből. A készülő filmről nem sokat tudni, bár a cím már önmagában beszédes, hiszen a női nevet egy férfinév váltotta, így nagyon úgy néz ki, hogy a rablópáros nem csak bűntettei, hanem szerelmük miatt is tizennyolcas besorolást kapnak, legalábbis hazánkban biztos.

A film a két névadó sorozatgyilkost követi majd nyomon, akik őrülten szerelmesek és végtelen bűnténysorozatot folytatnak. Céljuk, hogy kiraboljanak egy virágzó kaszinót, amelyet Alana és biztonsági főnöke vezet. Alana szerepét a mostanában öltözködésével sajtófigyelmet generáló Megan Fox, míg a biztonsági főnököt Tyson Ritter énekes-dalszerző fogja alakítani. Rajtuk kívül a Deadline értesülései szerint Vanessa Angel, Bai Ling, Armen Garo, Sean Ringgold, Nick Principe, Brett Azar és Sydney Jenkins csatlakozott a stábhoz.

Jelenleg Rhode Islanden forgatják a filmet, Johnny és Clyde szerepére pedig még csak most fognak castingot tartani. […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/09/21/megan-fox-is-szerepet-kapott-a-johnny-es-clyde-filmben/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pilátus, a modern köntösbe bújtatott kortárs politikus

Pilátus, a modern köntösbe bújtatott kortárs politikus

A hatalom érdekes tulajdonsága, hogy megsokszorozza a közösség hatóképességét, ugyanakkor képes az embert olyan cselekedetek …