2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Megalakult a New Millennium Nemzetközi Akadémia

Hirdetés

Megalakult a New Millennium Nemzetközi Akadémia

A 2022-ben megalakult New Millennium Nemzetközi Akadémia (NMIA), amelynek alapja a New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál, mesterkurzusaival minőségi oktatást és online tanulási lehetőségeket kínál feltörekvő kreatív zenészeknek – közölte az akadémia.

Az akadémia partnerei a magyarországi Cadenza Művészeti Ügynökség, a spanyolországi Asociación Cultural Musical Sociedad Filarmónica de Vilagarcía, a bulgáriai Polifonia, valamint az ausztriai Anna Rothschild Ensemble Verein.

Minden szervezet fogadja a New Millennium Nemzetközi Akadémia mesterkurzusait és műhelyeit az adott partnerországban a következő két év alatt. Budapesten már 2022. augusztus 25. és 30. között sor kerül a mesterkurzusokra, a New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivállal párhuzamosan.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/06/23/new-millenium-nemzetkozi-akademia-zene-tarsadalom-miranda-liu-hatranyos-helyzetu-tanulok-osztondij/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ha a nyers tej istállószagú, az nem éppen vidéki romantika

Ha a nyers tej istállószagú, az nem éppen vidéki romantika

A hazai sajtok az utóbbi időszakban komoly fejlődésen mentek keresztül, így azok a szakemberek, akik …