2021. december 4., szombatMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Még csak november van, de máris elindul a karácsonyi filmek dömpingje

Hirdetés

Még csak november van, de máris elindul a karácsonyi filmek dömpingje

Odébb vannak még az év végi ünnepek: a száncsengő, csing-ling-ling, a közös karácsonyfa-díszítés, az itt-ott veszekedésbe torkolló családi vacsora és a nekünk nem tetsző ajándékok visszacserélésének időszaka. A legnagyobb streamingszolgáltatók azonban, úgy tűnik, egyetértenek abban, hogy nem lehet elég korán ahhoz, hogy az emberek karácsonyi hangulatba kerüljenek. A Netflix már novemberben elkezdi a karácsonyi filmek dömpingjét. A versenyből persze a Disney sem akar kimaradni, így ők és az HBO Max is készülnek egy-egy nagy újdonsággal.

A szerelem illata (Love Hard)

Már nézhető a Netflixen A szerelem illata című romantikus vígjáték, melyben egy Los Angeles-i írónő, Natalie Bauer (Nina Dobrev) egy randiappon csevegve belezúg egy Josh nevű férfiba, akiről azt hiszi, hogy igazi főnyeremény. A főszereplőnő nem kevesebb mint 5000 kilométert utazik, hogy meglepje a fickót karácsonykor, ám rádöbben, hogy csúnyán átverték. A valóságban Josh ugyanis egy igazi balfék, aki más képét használta, hátha valaki a horgára akad. A könnyed hangvételű produkció már most nagyot tarolt idehaza, A szerelem illata vezeti ugyanis a cikk írásának pillanatában a Netflix napi top 10-es listáját.

Mikor és hol? November 5. óta elérhető a Netflixen.

Hirdetés

Télapó visszatért (Father Christmas is Back)

A tapló brit humor rajongóinak szól legfőképp a Netflixen ugyancsak már elérhető Télapó visszatért. A sztori pont egy olyan diszfunkcionális családról szól, mint akiket a bevezetőben emlegettünk. A főbb szerepekben a mélyen dekoltált Elizabeth Hurley mellett olyan nagy nevek láthatóak, mint Kelsey Grammer, Talulah Riley vagy éppen John Cleese. A Télapó visszatért inkább antikarácsonyi filmnek nevezhető, mintsem olyan alkotásnak, ami kissé korai ünnepi hangulatba hozná az embert.

Mikor és hol? November 7. óta a Netflixen.

Reszkessetek, betörők! (Home Sweet Home Alone)

<iframe src="https://www.youtube.com/embed/2BkVf2voCr0" title="YouTube video player" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen="" width="994" height="559" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/13/karacsonyi-filmek-elso-adag-netflix-hbo-max-disney-tv-streaming-lista/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vizsgálat indult a Vígszínházban, és Wunderlich József tényleg nem játszhat

Vizsgálat indult a Vígszínházban, és Wunderlich József tényleg nem játszhat

Már szerdán Szántó Balázs vette át Wunderlich József szerepét a Szerelmek városa című előadásban. Információink …