2021. augusztus 2., hétfőMa Boglárka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Boglárka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Másfél év után először a BalatonParton buliztunk

Hirdetés

Másfél év után először a BalatonParton buliztunk

Csütörtökön nyitotta meg kapuit a BalatonPart Kulturális Központ, ahol egész nyáron várják az érdeklődőket színes programokkal. A nyitó napon ByeAlex koncertezett, a közönséget egy kis eső sem tartotta vissza.

Balatonvilágoson egész nyáron fesztivál lesz, a Zamárditól búcsúzó Strand Fesztivál is ide költözik. A hazai zenei világ nagyjai is színpadra lépnek, így mások mellett a Wellhelllo, Rúzsa Magdi, a Bëlga és Krúbi is mikrofont ragad. A koncertek mellett filmvetítések, színházi előadások, beszélgetések kortárs képzőművészekkel, zenészekkel az, ami miatt érdemes napközben is ide látogatni. Hétvégente pedig családi programok várják a közönséget.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2021/07/03/-masfel-eve-nem-voltunk-koncerten-es-ez-most-szuper—a-balatonparton-buliztunk/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rodolfóra emlékeznek a Várkert Bazárban

Rodolfóra emlékeznek a Várkert Bazárban

Zene+Bűvölet címmel Rodolfo születésének 110. évfordulóját cirkuszi mutatványokkal és zenével ünneplik augusztus 8-án a budapesti …