2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Martin Scorsese is producere Mundruczó Kornél Pieces of a Woman című filmjének

Martin Scorsese is producere Mundruczó Kornél Pieces of a Woman című filmjének

Martin Scorsese Oscar-díjas rendező executive producerként csatlakozik Mundruczó Kornél Pieces of a Woman című filmjének csapatához, írja az MTI.

A produkció a BRON Studios Los Angelesben jelentette be kedden, hogy Martin Scorsese producerként csatlakozik a filmhez, amelynek a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában lesz világpremiere szeptemberben, ezt pedig a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon megrendezett gálavetítés követi majd.

Főbb szerepekben Vanessa Kirby és Shia LaBeouf lesznek majd láthatóak, míg a további szerepekben többek között az Oscar-díjas Ellen Burstyn, Molly Parker, Iliza Shlesinger, Benny Safdie, Jimmy Fails és Sarah Snook.

A Pieces of a Woman Mundruczó Kornél első angol nyelvű, külföldi gyártású rendezése. Munkásságát a tengerentúli szakma régóta figyelemmel kíséri, többek között olyan, a cannes-i filmfesztiválon bemutatott filmek miatt, mint az Un certain regard fődíjas Fehér isten – áll a közleményben.

Mint írják, Martin Scorsese, a modern filmművészet egyik legelismertebb alkotója, akinek nevéhez olyan filmek fűződnek mint az Az ír (2019), A Wall Street farkasa (2013), a Nagymenők (1990) vagy a Taxisofőr (1976). A közleményben a rendezőt idézik, aki döntését úgy indokolta:

Igazi szerencse, amikor olyan filmet lát az ember, amely meglepi. Segíteni abban, hogy utat találjon a széles közönséghez, amit igazán megérdemel, pedig egyenesen kiváltságos.

Azt is elmondta:

A Pieces […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/08/18/martin_scorsese_lesz_a_producere_mundruczo_kornel_pieces_of_a_woman_cimu_filmjenek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A szabó, aki megmerényelte Ferenc Józsefet – színpadon Páskándi Géza drámája

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/09/19/keszul_spirit_szinhaz/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …