2023. szeptember 28., csütörtökMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2023.09.28. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Márkó és Barna Síkideg – Hőguta és ájulás a Strandon

Márkó és Barna Síkideg – Hőguta és ájulás a Strandon

A Strand Fesztiválon való fellépés előtt egy nappal Barna ágynak esett, így nemcsak az vált esélytelenné, hogy megjelenjen a fesztiválon, de az is, hogy egyáltalán a szemhéját felnyissa. Mivel azonban két vendége is volt a produkciónak, úgy döntöttek, hogy Márkó elég lesz egyedül ahhoz, hogy felidegelje magát Jorgosszal és Gegével, és kiderüljön, hogy az idegeskedésnek nincsenek konkrét szabályai. Bárhol, bármikor és bárki művelheti. A lényeg csak annyi, hogy vigyázzunk egymás mentális egészségére. 

Ha már egészség: a koromfekete színpadra a beszélgetés alatt végig odatűzött a nap, és ez a nyár egyik legmelegebb napján kétszeres ájulást okozott.

A rajongók helyett azonban sajnos először Lil Frakk csekkolt ki, aki megdöntötte az ülve ájulás Guinness-rekordját, majd Márkó szeme előtt sötétült el a világ.

A technika sem úszta meg, a színpadon összesen két laptop adta fel a munkát. Csodával határos módon mégis sikerült megmenteni az adás egy részét, így a Márkó és Barna Síkideg szeptemberi turnéja előtt is van mit nézni és hallgatni.

Például kiderül, hogy miért készítenek a zenészek a színpadról fotókat a közönséggel a háttérben, és hogy mi történik az exponálás pillanatában. Gege számonkéri azokat, akik az apróságokon idegeskednek. Szerinte ventilálás és ventilálás között van különbség, mondja […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/09/02/marko-es-barna-sikideg-kulonkiadas-strand-fesztival-lil-frakk-gege/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Így is lehet országimázst építeni

Így is lehet országimázst építeni

Neves építészek részvételével kerekasztal-beszélgetésen tárgyalják a pajtaépítészet lehetséges irányait és XXI. századi kihívásait, az egykori …