2020. július 11., szombatMa Nóra, Lili napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.11. Nóra, Lili Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Magyarul is megjelenik Harry és Meghan könyve

Hirdetés

Magyarul is megjelenik Harry és Meghan könyve

A nemzetközi megjelenéssel egyidőben, augusztus 11-én, magyarul is megjelenik Harry  ̶h̶e̶r̶c̶e̶g̶  és felesége, Meghan Markle könyve. A kötet A szabadság nyomában. Harry és Meghan – egy modern királyi család címmel kerül majd a hazai könyvesboltok kínálatába.

GettyImages-1210616995

Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Korábban az Index is beszámolt róla, hogy a királyi családdal szakító hercegi párról hamarosan könyv készül két újságíróval, Omid Scobie-val és Carolyn Duranddel, ebből pedig sok egyéb más mellett az is kiderül, mi vezetett odáig, hogy önként és dalolva visszavonuljanak a rivaldafényből.

  • Omid Scobie író, az udvar sajtómegjelenéseinek szerkesztője, a Harper’s Bazaar, az ABC News munkatársa, állandó résztvevő a Good Morning Americaban és vendég-résztvevő az ABC udvari podcastjában, a Heir Podban.
  • Carolyn Durand Emmy-díjas producer és író. Közel két évtizedet töltött Londonban a Buckingham Palotában, Kensington Palotában és Clarence Házban, sok fontos udvari eseményen vett részt, számos interjút készített a királyi család tagjaival, beleértve Harry herceget is.

A hercegi címétől megszabadult Harry és Meghan Markle életét bemutató könyvet az USA-ban és Nagy-Britanniában a Harper Collins adja ki, Magyarországon pedig a 21. Század kiadónál jelenik majd meg a kötet augusztusban.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/05/25/a_szabadsag_nyomaban_harry_es_meghan_-_egy_modern_kiralyi_csalad_konyv/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rajzpályázattal megtámogatva mutatják be a Masha és a Medve moziváltozatát

Rajzpályázattal megtámogatva mutatják be a Masha és a Medve moziváltozatát

Augusztus 27-én kerül országszerte a mozikba az orosz animációs ipar egyik legkedveltebb produktuma, a világsikerű …