2021. szeptember 27., hétfőMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Magánügynek hitte, mégis kiteregette a szennyest

Hirdetés

Magánügynek hitte, mégis kiteregette a szennyest

Fél éve lekötöttük az interjút – ha majd végre hazalátogat, be kell szuszakolnia a Sunday Brunchot a programjába. A fél év alatt is több dolog történt vele, mint mással ugyanennyi idő alatt. Írt egy szakácskönyvet, ami tisztelgés a spanyol sütemények előtt, egyben folytatása az Utolsó reggeli Párizsban című szakácskönyvének, ami viszont a francia süteményekhez írt receptóda. Utóbbi kiegészítése az Utolsó reggel Párizsban című regényének, aminek itt a folytatása: a Volt egyszer egy varrodám. Vendégeskedésének apropója legújabb regényének szeptember 15-i megjelenése.

Náray Tamás és Kitzinger Szonja a Sunday Brunch felvételén 2020 augusztusában a Haris Parkban

Náray Tamás és Kitzinger Szonja a Sunday Brunch felvételén 2020 augusztusában a Haris Parkban

Fotó: Bodnár Patrícia / Index

De szó esik sok minden másról, festészetről, két újabb, jelenleg is készülő könyvéről, melyből az egyik családregény, a másik a divattervezői munkásságát összefoglaló album, divatosabb nevén: coffee table book. Érintjük ezenfelül azt, hogy milyen az élet Spanyolországban, miféle jelzések kellettek ahhoz, hogy úgy érezze, ideje csomagolni. Kiderül, miként választott új lakóhelyet, illetve hogy könnyedén ment-e a hajszínváltás. Üdítő lényében fél órát lubickolhatunk, nyugalom: ebben jut hely a tőle megszokott karcos véleményalkotásnak is (az alábbi videó-szösszenetben ebből az ízelítőt). 

Hirdetés

Sunday Brunch – promó (Náray Tamás)

Nézzék vagy hallgassák a megújult Sunday Brunch legújabb epizódját szeptember 5-én, vasárnap 10 órakor az Index címlapján! 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/09/04/naray-tamas-sunday-brunch-promo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lyon, az „örök város” – hazatérés

Lyon, az „örök város” – hazatérés

Igen, tudom, hogy ez Róma állandó jelzője, de mit tegyek, ha nekem ez is igaz? …