2021. április 10., szombatMa Zsolt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.10. Zsolt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Louis CK üdvözletét küldi

Hirdetés

Louis CK üdvözletét küldi

Louis CK neve annak is ismerős lehet, aki amúgy nem rajong a magyar származású humorista munkásságáért. Neve egy elég nagy botránynak köszönhetően lett szélesebb körben is ismert, amikor 2017 novemberében a New York Times cikkében megjelent, hogy akaratuk ellenére maszturbált nők előtt. CK beismerte tettét, majd bocsánatot kért azoktól, akiket megbántott ezzel a viselkedésével. Ezt követően az író-komikus-producer eltűnt, nem vállalt fellépéseket, nem szerepelt sehol. Az HBO például levett minden Louis CK-tartalmat a kínálatából. 

Louis CK

Louis CK

Fotó: Larry Busacca / Getty Images Hungary

Majdnem egy év kellett hozzá, hogy a humorista újra munkába álljon. Eleinte kisebb stand-up klubokban lépett fel. Ezekből a fellépésekből nem csinált nagy felhajtást. Radar alatt készült új műsorra, amivel 2019-ben Budapestre is ellátogatott. Nagyjából a Magyarországon is előadott poénokat vették fel Washingtonban is, amiből megszületett a Sincerely Louis CK című önálló est, ami egy éve elérhető, bár sokan nem tudnak róla, hiszen ebből se lett óriási médiavisszhang. Valamiért promózni is csak most kezdték el a humorista hivatalos YouTube-csatornáján.

Hirdetés

Az egyórás műsoron érződik a botrány utóhatása. Nem, nem, most sincs szó finomkodásról, a poénok ugyanolyan kemények, ugyanúgy megvan a fanyarság, a gúny, a vicces kárörvendés és persze az önirónia is. De a 2017-ben történtek tetten érhetők a műsor egyes pontjain úgy, hogy a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/04/05/louis-ck-humorista-botrany-standup-sincerely-louis-ck/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

50 éves korában meghalt a világhírű rapper, DMX

50 éves korában meghalt a világhírű rapper, DMX

A rappert a múlt héten szállították kórházba túladagolás miatt, egyes értesülések szerint szívrohama is volt. Az …