2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Lilu: Az arcápolásban a fényvédő krém a Szent Grál, az a minden!

Hirdetés

Lilu: Az arcápolásban a fényvédő krém a Szent Grál, az a minden!

A héten jelent meg Lilu Rutin – tudatos bőrápolás az alapoktól című könyve, ami egy jófajta szépségbiblia, és könnyű értelmezhetősége okán nem szakirodalom, hanem mindenki által befogadható olvasmány. Ilyen pedig nem nagyon volt ebben a témában a piacon, mármint ami ilyen széles tömegekhez szólt volna, és rendszerbe foglalta volna az alapvető tudnivalókat.

Sunday Brunch – Lilu előzetes

Hirdetés

Aki holnap megnézi a Sunday Brunchot, Liluból a skin care szakértőt ismerheti meg egy kicsit jobban. Lilu adás közben számos szépségtippet oszt meg a nézővel, sőt egy ponton kinyittatjuk vele neszesszerét, hogy kiderüljön, mi az ő arcápolási rutinja.

„Rutinom nem nagyon van, a webshopom miatt nekem az a szerep jut, hogy mindent kipróbálok. De a szépségápolásnak azért van két alapja, ez pedig a megfelelő arctisztítás, a másik pedig a fényvédelem.”

A fényvédő a Szent Grál, az a minden! – foglalja össze a lényeget.

A beszélgetés második […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/06/a-sunday-brunch-holnapi-vendege-lilu/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Stephen Sondheim

Meghalt Stephen Sondheim

Kilencvenegy éves korában meghalt Stephen Sondheim zeneszerző, dalszövegíró, az amerikai zenés színház egyik legismertebb alakja …