2024. április 18., csütörtökMa Andrea napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.18. Andrea Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Lewis Capaldi új lemeze bizonyítja, hogy nem kell változtatni azon, ami működik

Hirdetés

Lewis Capaldi új lemeze bizonyítja, hogy nem kell változtatni azon, ami működik

A skót énekes első, 2019-es, Divinely Uninspired to a Hellish Extent című albumával egyből a toplisták elejére ugrott. Lewis Capaldi karcos, erős hangja, érzelmes szövegei és szórakoztató személyisége tökéletes a jelenlegi, közösségi média által irányított zeneiparban. Legújabb, második stúdiólemeze, a Broken by Desire to Be Heavenly Sent egyáltalán nem távolodik el az előző anyagtól, de ez az énekes szerint nem is cél.

Lewis Capaldi 2019. július 14-én

Lewis Capaldi 2019. július 14-én

Fotó: Jeff J Mitchell / Getty Images Hungary

Lewis Capaldi hirtelen robbant be a köztudatba, és sikerült is megtartania rajongótáborát, sőt vicces TikTok-videóival egyre nagyobb és nagyobb közönséget tudott elérni. A kontraszt az énekes zenéje és személyisége között érdekessé és izgalmassá teszi az előadót. Capaldit az is emberközelivé teszi, hogy nyíltan beszél Tourette-szindrómájáról és egyéb problémáiról. Az énekest gyakran hívják a férfi Adele-nak vagy az új Ed Sheerannek. Utóbbi szintén ebben a hónapban adott ki egy kiváló, őszinte lemezt.

Hirdetés

A Broken by Desire to Be Heavenly Sent […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2023/05/20/lewis-capaldi-lemez-kritika-album-pop-zene-skot-broken-by-desire-to-be-heavenly-sent/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Távozik a Madách Színházból Nagy Sándor

Heródes – ez az egy szerep alkotta Nagy Sándor aktív repertoárját a Madách Színházban. Négy …