2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Leváltották a Telex After rovatvezetőjét

Hirdetés

Leváltották a Telex After rovatvezetőjét

A nyilvános helyeken vörös maszkot viselő zenei producer, Hundred Sins (azaz Pócsi Botond) arcát eddig legfeljebb a hozzátartozói és barátai ismerték, mivel kizárólag inkognitóban mutatkozott a rajongók előtt; így akarta elkerülni a hírnévvel járó esetleges nehézségeket.

Hundred Sins néhány napja az Instagram-oldalán egy felfokozott hangvételű posztban fakadt ki. A bejegyzés szerint „Magyarország első számú zenei újságírója” (a telexes Sajó Dávid) leleplezte a zenei producert, miután egy maszk nélküli képet tett közzé róla a platformon.

Ahogy azt június 9-én megírtuk, a „Redditen megjelent beszámolók és képernyőfotók tanúsága szerint az ügy előzménye, hogy a két fél valamin összekapott, és Sajó Dávid először megfenyegette a zenészt, hogy leleplezi őt, majd pedig valóban közzé is tette Instagram-oldalán a régebbi interjúból kivágott, Hundred Sinsről készült fotót.”

Hirdetés

Hundred Sins posztja után zenésztársa, Azahriah is megszólalt az ügyben, ám az Instagram-bejegyzést rövid időn belül törölte. Azahriah élete egyik legnagyobb zeneipari csalódásának könyvelte el az esetet.

„Sajnos az idő igazolta, hogy a Telex is ugyanolyan manipulatív cikkeket ír, mindenáron mindenbe politikát csempészve” – írta a posztban.

Ezután Sajó Dávid a 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban beismerte, hogy hibázott, átlépett egy olyan határt, amit nem kellett volna, sajnálja, és elnézést kér. Mint kiderült, „egy régóta húzódó, kissé egyoldalú konfliktusról” van szó, amire „a lehető legrosszabbul reagált”.

Leváltották a Telex After éléről

Az ügy hatalmas felháborodást váltott ki mind a zenei, mind […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/06/10/hundred-sins-sajo-david-telex-zenei-producer-bocsanatkeres/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Zárt körben, ismeretlen időpontban helyezik örök nyugalomra Tompos Kátyát

Tompos Kátya május 31-én halt meg, hosszan tartó betegség után. Az előző héten virrasztást tartottak az …