2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Lemondtam az előfizetést, olyan rossz a Netflix új akciófilmje

Lemondtam az előfizetést, olyan rossz a Netflix új akciófilmje

Gal Gadot nem jó színész. Annak ellenére sem, hogy a 38 éves izraeli modell és exkatona látványosan kinőtte magát a Halálos iramban-filmekből, hogy aztán kőkemény amazonnak álljon, és Wonder Womanként mentse meg a Földet. Igaz, hogy a Wonder Woman 1984 már gyalázatosan sikerült, és Gal Gadot karrierjének lejtmenete folytatódott a Különösen veszélyes bűnözőkkel és a Halál a Níluson 2022-es adaptációjával, a színésznő rajongóinak jó hírünk van. Gal Gadot most már mélyebbre tényleg nem süllyedhet, elérte a tenger fenekét, ahonnan csak felfelé van út. Igen, ennyire rossz lett a most már csak egykori Csodanő új akciófilmje, a Netflixen augusztus 11-én bemutatott Rachel Stone – Mindent vagy semmit (angol címén Heart of Stone).

Pedig a készítő Skydance-nek, akik amúgy a Mission Impossible-filmek mögött állnak, nagy terveik vannak Rachel Stone karakterével, akit egyértelműen Ethan Hunt női verziójának szánnak, de az se lenne túl elszállt kijelentés, ha James Bondot hozná fel valaki a Netflix újdonságával kapcsolatban. Jane Bond? Hagyjuk inkább, mert a karizmáját, a vagányságát tekintve Rachel Stone nagyon csúnyán elmarad a méltán kedvelt elődöktől. Mindezt még meg is úszhatná cikkünk tárgya, de a főszereplő köré sajnos sem épkézláb történetet nem sikerült írni, sem pedig egy olyan rendezőt keríteni, aki a trehány szkriptet gatyába tudta volna rázni.

HOS 20220519 09729 R2

Fotó: Robert Viglasky / Netflix

A Rachel Stone – Mindent vagy semmit „durrbele” módon indít: az olasz Alpokban járunk, ahol egy különleges MI6-csapat hajt végre egy küldetést. A tagok között találunk kőkemény arcokat, mint a Jamie Dornan által játszott Parkert és a Jing Lusi-féle Yanget, akik a terepen érzik magukat a legjobban, na és persze megbízhatóan a furgonban lapul a techzseni Rachel (Gal Gadot) is, aki főképp a háttérből támogatja a bevetéseket. Az, hogy az alkotók rögtön a mély vízbe dobnak minket, akár jól is elsülhetne, de sajnos a 2000-es évek elején látott krimisorozatok gyatra pilotjait idézi inkább az elején a Netflix filmje. Egyszerűen képtelen a direktor Tom Harper és csapata felvinni elénk a képernyőre úgy a főszereplőket, hogy a hátralévő 1 óra 50 percben bármennyire is érdekeljen a sorsuk.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2023/08/15/rachel-stone-mindent-vagy-semmit-netflix-teve-film-skydance-gal-gadot-akcio-franchise-kritika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

„Horrorként éltem meg a könyv írását, mert az alapvető félelmem testesült meg benne”

„Horrorként éltem meg a könyv írását, mert az alapvető félelmem testesült meg benne”

Nicholas Binge mélységesen szeret minden furcsaságot, bármit, ami feszegeti a határokat, és bármit, amitől elsírja …