2022. október 7., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.07. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Legyőzte a hasnyálmirigyrákot a Monthy Pyton legendája

Hirdetés

Legyőzte a hasnyálmirigyrákot a Monthy Pyton legendája

Már három éve, hogy hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak a Monthy Pyton egykori színészénél, Eric Idle-nél. A 79 éves angol komikussal kapcsolatban azonban olyan hírek jelentek meg, miszerint legyőzte a betegséget.

Eric Idle a Time magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy szerencséjére „rendkívül korán” felfedezték nála a daganatos betegséget. Arról is beszélt, hogy több vizsgálaton is járt egy barátjánál még 2019-ben, amikor kiderült, hogy valami probléma van a vérképével.

Az orvos további vizsgálatokat végeztetett, majd diagnosztizálta a hasnyálmirigyrákot. Idle felidézte, hogy tíz évvel korábban, amikor egy színdarabbal kapcsolatban megkérdezte ugyanezt az orvost, hogy mi a leggyorsabb módja a halálnak, azt válaszolta, hogy a hasnyálmirigyrák – számolt be az MTI.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/09/22/eric-idle-monty-python-egeszseg-hasnyalmirigyrak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Annie Ernaux francia író kapja az irodalmi Nobel-díjat

Annie Ernaux francia író kapja az irodalmi Nobel-díjat

Annie Ernaux francia írónak ítélte oda idén az irodalmi Nobel-díjat a Svéd Akadémia, amely csütörtökön …