2020. december 5., szombatMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2020.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Lebérencezték, pedig csak készített egy videót Soros Györgyről

Hirdetés

Lebérencezték, pedig csak készített egy videót Soros Györgyről

Egyre több edukációs videó tűnik fel YouTube-on a szórakoztató tartalmak mellett. Dörner Csenge, a Corvinus Egyetemen pénzügy mester szakának tanulója, szabadidejében gazdasági témákban gyárt videókat.

ÉS mindezt kifejezetten profin teszi.

Hirdetés

Technikailag is odafigyel a részletekre: a hang megfelelő, az animációk, amiket saját maga készít, informatívok és érthetőek.

Pár hónapja töltötte fel első videóját, s bár nem posztol naponta, cserébe még egy a tömegek számára érdektelenebb témát is képes érthetővé és izgalmassá varázsolni.

Legnézettebb videójában Soros Györgyről és az angol font bedöntéséről mesél.

De nem ám csak elmeséli a történetet, olyan tudással egészíti ki a videót, amitől még egy olyan ember is megérti a jelenséget, aki a pénzről maximum annyit tud, hogyan kell elkölteni.

Olyan ismert […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/11/18/fiatal_no_es_ugy_beszel_a_penzugyekrol_hogy_barki_megerti_dorner_csenge/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Robbie Williams megújul, új zenekara is lesz

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/12/04/robbie_williams_megujul_uj_zenekara_is_lesz/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …