2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Lassan utolérik a Fradi-tábort a Müpa-ultrák

Hirdetés

Lassan utolérik a Fradi-tábort a Müpa-ultrák

Több mint huszonhatezer Müpa-támogató vesz részt a Müpa+ hűségprogramban – mondta a Művészetek Palotája újranyitása alkalmából tartott csütörtöki sajtótájékoztatón Káel Csaba, aki nemrég kezdte meg hivatalosan is harmadik ötéves vezérigazgatói ciklusát az intézmény élén. Mivel ennyi regisztrált barátja a közelben legföljebb a szintén kilencedik kerületi FTC-nek lehet, Káel Csaba közlése nyomán úgy tűnik, hogy mégis van remény a kultúra számára.

Megtisztelő ez a bizalom, amely a Müpa fantasztikus csapatának, zseniális művészeinek és kivételes közönségének, azaz a Müpa közösségének is hatalmas elismerés

– folytatta az intézményvezető.

A nyári szezonban az újcirkusz, az opera, a komolyzenei és a jazz műfajba sorolható programokkal várja vendégeit a megnyíló Müpa.

Hirdetés

Mupa2021 22 Ensemble les Arts Florissants c Julien Benhamou

Fotó: Müpa
  • Fellép a New York-i Metropolitan dívája, Elīna Garanča, és két világszínvonalú produkcióval tér vissza a Recirquel újcirkusztársulat.
  • A hazai rézfúvósok virtuózai adnak elő hangszerükre komponált klasszikus műveket a Trumpetissimo trombitagálán, az évadot pedig egy igazi jazzlegenda, Wynton Marsalis koncertje zárja.
  • Ősszel folytatódik a sztárparádé. Rudolf Buchbinderrel, a Maggio Musicale Fiorentino zenekar élén tér vissza Budapestre a 85 esztendős maestro, Zubin Mehta.
  • Koncertet adnak a Bécsi és a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/06/10/lassan-utolerik-a-fradi-tabort-a-mupa-ultrak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

YouTube-diszkó, 24. hét: Szeretemdal vagy inkább a herpesz?

YouTube-diszkó, 24. hét: Szeretemdal vagy inkább a herpesz?

Amerika, London, Párizs, kérem, maga nem normális! T. Danny nem hagyja, hogy megfertőzzék herpesszel, a …