2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Lappföldi western észt nyelvleckékkel

Hirdetés

Lappföldi western észt nyelvleckékkel

A legfrissebb észt animációk, dokumentum- és játékfilmek közül válogathatunk az Észt Hét idei filmes programjában, amelynek idén a Művész Távmozi ad otthont.

A nyitófilm Az utolsók című lappföldi western, ezt követi a hazájában számos díjat nyert észt  családi történet, a Rain, és végre megérkezik a Tammsaare híres regényéből készült film, az  Orcád verítékével is. Az észt dolce far niente-érzést A létezés szépsége hozza el, az Egy évnyi dráma  pedig a színházrajongók filmje. Az Észtország 20. századi  történelmi traumáival  foglalkozó  Elfojtott emlékeket nemcsak a vásznon, hanem könyv formájában is megismerhetjük. A korábbi évek hagyományai szerint a legújabb 14+-os animációs filmekből készült válogatás is helyet kap az Észt Héten.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/04/22/eszt-het-fesztival-muvesz-tavmozi/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Törőcsik Mari után Lehoczky Zsuzsa lett a Nemzet Színésze

Törőcsik Mari után Lehoczky Zsuzsa lett a Nemzet Színésze

Lehoczky Zsuzsa Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt választották a Nemzet …