2024. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Lábas Viki: Gyűjtöm a köldökszöszöket

Hirdetés

Lábas Viki: Gyűjtöm a köldökszöszöket

Ezen a héten Márkó és Barna vendége Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője. Viki erősen kezdett, és már az adás elején elismerte, hogy gyűjti a köldökszöszt. De volt még szó betegtájékoztatókról, autóba bekéredzkedő barátokról és a lustaságról is. Márkó és Barna élőben legközelebb május 22-én Szirmai Gergővel lép majd fel. Jegyek itt kaphatók.

Márkó hozott egy Facebook-posztot, amiben valaki hajból, állati szőrből, hamvakból vagy éppen anyatejből készített ékszereket hirdet. Viki erre rögtön beismerte, hogy ő bizony gyűjti a köldökszöszt. Nem a sajátját, hanem esténként, amikor szerelme pocakjára ad egy puszit, kiszedi a köldökszöszét, és elteszi egy Tic Tac-os dobozba. Azt nem tudta megmondani, hogy pontosan miért, de végül abban állapodott meg a fiúkkal, hogy emlékbe még jó lesz. Viki egyébként nehezen vette fel a fonalat a Facebook-help rovattal, mivel elmondása szerint nincs jelen az interneten, nincs benne csoportokban. Volt olyan poszt, amiben valaki arról panaszkodott, hogy a koliban a szobatársai leborotválták a fenekét. Viki ugyan nem élt kollégiumban, de lakótársakkal megviccelték egymást rendszeresen, például azzal, hogy férfi nemi szerveket rajzoltak más férfiak nemi szervére.

Viki saját bevallása szerint egy vidéki lány. Barna már ettől a kijelentéstől kikészül, de Viki vállalja, hogy ő az a típusú vidéki lány, aki idegesítő módon állandóan deklarálja, hogy ő egy vidéki lány. Jelenleg Budán él, és vidéki lányként rettentően idegesíti, hogy az emberek nem szedik fel a kutyagumit. Vidéken a kutya a kertbe piszkít, ami legalább egyben felszedhető, de arra kéri városi polgártársait, hogy az utcákon takarítsanak a kutyáik után. Barnát a betegtájékoztatók idegesítik nagyon. Először is, valamiért biztos, hogy a rossz oldalon nyitja ki a gyógyszeres dobozt, ahol a betegtájékoztató papírja épp kanyarodik, és nem a jó oldalon. Ha egyszer az ember kinyitja azt a hatalmas papírt, biztos, hogy nem fogja tudni ugyanúgy visszahajtogatni, ahogy volt. Barna azt sem érti, hogy mi a különbség a kockázat és a mellékhatás között. Viki szerint lehet, hogy az, hogy az ember a mellékhatást néha szeretné, hogy megtörténjen, míg a kockázatot […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/04/27/labas-viki-margaret-island-linczenyi-marko-turai-barna-podcast-sikideg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy résen keresztül fotózták őket, ahogy szeretkeznek

Nem elég egy jó történetet megtalálni, ha nincs ügyesen feldolgozva – filmen, színházban vagy könyvben …