2021. augusztus 2., hétfőMa Boglárka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Boglárka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kylian Mbappé helyett szerződtesse Fiola Attilát a Real

Hirdetés

Kylian Mbappé helyett szerződtesse Fiola Attilát a Real

Lukács Sándor  Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a Vígszínház örökös tagja Marbellán nyaral, Dél-Spanyolország Napos-partján, és onnan küldte az üzenetet – a hozzá hasonlóan futballbolond – színésztársának:

Ebben a pillanatban éppen SMS-ezek Gados Béla kollégámmal – mindig vele beszélem meg a meccseket –, és tudni kell, hogy vérmes Real Madrid-drukker vagyok, szóval, azt írtam neki, hogy »Béla, Kylian Mbappé helyett nem Fiola Attilát kéne szerződtetnie a Realnak?« Most várom a válaszát…

Felvetem a művész úrnak – persze telefonon, hiszen jómagam a Lajos utcában verem a klaviatúrát –, hogy abszolút stílusos lenne Florentino Péreztől, ha beruházna a Mol Fehérvár FC védőjének megvásárlásába, hiszen még a nevének ritmusa és dallama is megegyezik a szélvészgyors francia világbajnokéval. Nem beszélve arról, hogy Fiola rúgott már gólt Franciaországnak, Mbappé viszont még nem rúgott gólt Magyarországnak…

Hirdetés

Amikor szóba kerül, tudta-e nézni Spanyolországban a múlt szombati fantasztikus meccset, a művész úr megnyugtat, hogy hát hogyne tudta volna nézni! Marbellai magyar barátainál vendégeskednek, akiknek televízióján a teljes magyar paletta fogható, így az M4 Sport is.

Nehéz szavakat találnom rá, mennyire őrületes élmény volt az 1–1. Előtte való nap, június 18-án még Pesten játszottam, a Rózsavölgyi Szalonban a Szervita téren A két pápa című darabban, és a kocsimat az Apáczai Csere János utcában parkoltam le, a Marriott mögött. Na, kik laktak a Marriottban? Hát a francia válogatott! Addig nem is tudtam, hogy Mbappéék itt laknak! Tele volt a járda érdeklődőkkel, autogramvadászokkal, egy darabig én is vártam, hátha kijön valamelyik sztár, de az előadásom lassan elkezdődött.

Kíváncsi voltam, milyen érzésekkel várta a lelkes futballszurkoló Lukács Sándor a magyar–franciát. Mire azt felelte, hogy tartott tőle.

Arra gondoltam, hogy Szalaiék vagy a portugál meccs peches kimenetele okozta depresszióban folytatják, és akkor csúnyán kikapnak, vagy a csak azért is hangulat uralkodik el rajtuk, ami földöntúli bravúrhoz vezet. Szerencsére ez utóbbi jött be. Olyan energiák szabadultak fel, amelyek meglétéről nem is tudtam. Nekem különösen azt tetszett, hogy a szigorú, szervezett védekezésből egyre többször kezdtünk el kitámadgatni. És ezek nem véletlenszerű előreívelések voltak! Aztán Fiola egy gyönyörű támadás végén okos gólt lőtt. Higgadtan eltette a rövidbe Lloris mellett, és mondanom sem kell, nem maradtam ülve a fotelben. 

Megemlítem neki, hogy ezzel Fiola alighanem bekerült a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/06/22/kylian-mbappe-helyett-szerzodtesse-fiola-attilat-a-real/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rodolfóra emlékeznek a Várkert Bazárban

Rodolfóra emlékeznek a Várkert Bazárban

Zene+Bűvölet címmel Rodolfo születésének 110. évfordulóját cirkuszi mutatványokkal és zenével ünneplik augusztus 8-án a budapesti …