2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Krúbi szerint a nőknek a konyhában a helyük, de akár szülhetnek is

Hirdetés

Krúbi szerint a nőknek a konyhában a helyük, de akár szülhetnek is

Annyira sok lány állt sorba az Akváriumban Krúbi-koncert előtt, mint egy fesztivál női mosdójának bejáratánál. Az egész belső térben kanyargott a Krúbi-koncert kapunyitására várakozó sor. Volt valami felemelő érzés abban, hogy ennyi lány gyűlt össze egy helyen, mindenki izgatott volt, és láthatóan boldog.

A végtelen sorban egy fiú ment oda minden várakozóhoz. Első pillantásra azt hittem, hogy nem engedték be a koncertre, ezért a jegyét próbálja értékesíteni, de amint közelebb került, láttam, hogy egy olyan dolog van nála, aminek értéke a magyar underground előadók körében a nullával vetekszik, ám ennek a közösségnek igen sokat jelent.

Krúbi Fonogram-díját hordozta körbe véres kardként.

Hirdetés

Ő az a srác, aki a Parkos Krúbileumon fél napot állt az első sorban koncert előtt, hogy biztos helye legyen estére, ezt respektálva Krúbi pedig neki adta a színpadra kiállított egyik Fonogram-díját.

A srác nem a koncertre jött, csak – ha már annyi szó esik róla – úgy gondolta, hogy biztos sokakat érdekel, hogy néz ki ez a díj élőben, milyen nehéz, milyen a tapintása, és mivel egy belsős poén, így biztosan sokan vannak, akik szívesen szelfiznének a kegytárggyal. Jól gondolta, sokan értékelték nemes önfeláldozását, hogy bár a koncerten nem vehet részt, mégis eljött másoknak örömet okozni.

Természetesen mi is ellátogattunk – születési nemünk miatt a február 17-i koncertre. Mivel lányoké az elsőbbség, a fiúk kanbuliját szombaton tartották. Krúbi újfent kitett magáért, bár maradt némi hiányérzetünk a koncert végére.

Annyi lány, hogy ide ki se fér

A pultokban a söröspoharak helyét a szívószálas italok vették át, a koncertterem rózsaszín fényben pompázott, a falon egy félmeztelen karton-Krúbi díszelgett, illetve rengeteg Bravo magazinos montázs.

A Krúbi-crew tudja, mi kell a nőknek.

Azért egy-két fiút elvétve ki lehetett szúrni a tömegben, de ahogy én láttam, senkit sem lincseltek meg ezért. Az egyik fiút megkérdeztem, hogy milyen indíttatásból jött csajbulizni, az ő mentsége az volt, hogy a barátnője rángatta el, mert a lány mindenképp szeretett volna jönni, de lánybarátai nem igazán kedvelik Krúbit, így kényszer szülte a helyzetet. Állítólag beengedésnél (csak személyit felmutatva adták oda a karszalagokat) megkérdezték tőle, hogy nőnek érzi-e a magát, és mivel bejutott, így valószínűleg meggyőzően tudta elmormolni az igent a bajsza alatt.

Különös tapasztalás volt, hogy a színpad előtt gyülekező lányok sört markoló kezük felmutatása nélkül is megtalálták egymást a tömegben, illetve az is egészen új élmény volt, hogy lehetett látni a színpadot.

Majd megérkezett a hős, akit svédasztalon tálaltak fel, azaz toltak be a színpad közepére minden felkomf nélkül, cserébe hatalmas energiákkal bele is vágott a buliba, hogy kielégítse a helyszínen összegyűlt nőnemű (vagy magát annak érző) rajongói igényeket.

Úgy megremeg a föld, hogy megfordul a Duna is

Talán nincs még egy olyan előadó kis hazánkban, aki képes elérni, hogy pofátlanul szexista szövegeire több száz lány bulizzon hatalmasat. Eszméletlen élmény volt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2023/02/20/krubi-koncert-csajbuli-kanbuli-lanyok-fiuk/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új formátummal próbálkozik a Magyar Színház

Új formátummal próbálkozik a Magyar Színház

A színház társulata nagy izgatottsággal vetette bele magát az új próbaidőszakba. Éppen csak befejeződött a …