2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kovács Ákosnak halálközeli élménye volt a koronavírus-fertőzés miatt

Hirdetés

Kovács Ákosnak halálközeli élménye volt a koronavírus-fertőzés miatt

Idei első videónapló-bejegyzésével jelentkezett Kovács Ákos, aki az AkoxVlog több mint egyórás részében hosszú monológban válaszolt a Facebook-oldalán feltett kérdésekre. A Blikk beszámolója szerint a stúdióbeszélgetésben nemcsak a járványhelyzetről fejtette ki a véleményét, hanem részletesen beszélt saját érintettségéről is.

A Kossuth-díjas énekes szerint a pandémia a mindennapi életünkben olyan változásokat hozott, amelyek nagyon nem tetszenek neki. Azt tudta, hogy korábban is sokáig egy orwelli világban éltünk, de arra nem volt felkészülve, ami a világjárvány után jött.

Ez a világ, ha lehet, még orwellibb

– mondja Kovács Ákos, aki elképesztőnek tartja, hogy előretörhetnek olyan eszmék, amelyek semmibe veszik a józan észt, a történelmi tapasztalatot és a biológiai tudásunkat. Szerinte a normális emberek hiába tartják őrültségnek ezen eszméket, az azokat képviselők ellentmondást nem tűrő módon lépnek fel, tönkretéve azokat, akik „mást merészelnek gondolni”. Példaként a gyerekek számára engedélyezett nemváltó műtétek kérdését hozza fel, amiről úgy véli, orwellibb helyzetet teremtett a korábbinál. Az ilyen jelenségek miatt érzi úgy, hogy némely dala talán még sosem volt olyan aktuális, mint most.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/04/06/kovacs-akos-koronavirus-fertozes-tunetek-halalkozeli-elmeny-videoblog/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A nőgyűlölet kiapadhatatlan pénzforrás

A nőgyűlölet kiapadhatatlan pénzforrás

Vaishnavi Sundar filmrendező egy konzervatív indiai család sarja: korlátok és erőszak között nőtt fel, már …