2020. október 21., szerdaMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kötelességből megtartják a Római Filmfesztivált

Kötelességből megtartják a Római Filmfesztivált

Megrendezik a Római Filmfesztivált, ám szűkített keretek között: október 15. és 25. között csupán 24 játék- és dokumentumfilm verseng a hivatalos programban a közönségdíjért, a fesztivál egyetlen trófeájáért, körülbelül feleannyi, mint az elmúlt években.

A versenyben induló filmek nagy többségét máshol már bemutatták – közölte a távirati iroda. A rendező Olaszország négy produkcióval képviselteti magát, köztük három fiatal rendező művével. Szerepel a versenyprogramban a német Franka Potente Home című filmje Kathy Batesszel és Jake McLaughlinnal a főszerepben, a brit Harry Macqueen Supernova című műve Colin Firth és Stanley Tucci főszereplésével, a sztárvendégek között pedig ott lesz Francois Ozon francia rendező, aki legújabb, ’85 nyara című filmjét mutatja be.

A kísérőprogramokat is beleszámítva 26 ország képviselteti magát a fesztiválon, amelynek a hivatalos neve: Festa del Cinema di Roma (A mozi római […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/10/05/romai_filmfesztival_kotelessegbol_megtartva/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A tizennégy éves öreg filmes

A tizennégy éves öreg filmes

Kicsi kora óta vonzza a vizuális világ. Szülei legnagyobb meglepetésére, ha együtt nyaraltak valahol a …