2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kitört a háború Hollywoodban a kötelező oltás miatt

Hirdetés

Kitört a háború Hollywoodban a kötelező oltás miatt

A koronavírus-járvány 2020 márciusától több hónapra megbénította a legnagyobb filmes és sorozatos stábokat is. A forgatások azóta zajlanak, de közel sem nyugodt kerékvágásban. Hollywoodban ugyanis nem hoztak általános szabályozást arra vonatkozóan, hogy a közreműködőknek kötelezően oltatniuk kellene. Így az egyes producerektől függ, hogy milyen szigorúak a COVID-19 szabályok. A legtöbb helyen viszont elvárják, hogy az emberek beoltassák magukat, és ha valaki megtagadja ezt, akkor egyszerűen kirúgják. Különben olyan kínos szituációk is kialakulhatnak, mint a Paramount+ új sorozata esetében.

A Daily Mail nevű lap számolt be róla először, hogy Miles Teller, a Whiplash korábbi sztárja nem oltatta be magát, és a koronavírus-tesztet is visszautasította a The Offer forgatása alatt. A produkciót árgus szemekkel várja a közönség, mert A keresztapa című klasszikus készítését dolgozza fel. A fiatal hollywoodi csillagnak, és főképp a stábnak hatalmas pechje volt, mert kiderült, hogy a színész covidos, több embert megfertőzött, a munkálatokat állítólag három hétre le kellett állítani, ami 6 millió dolláros kiesést jelentett a stúdiónak. Miles Teller állítása szerint már be van oltva, az viszont nem derült ki, hogy mióta.

Miles Teller

Miles Teller

Hirdetés

Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

A Disney+-on látható Mighty Ducks: Game Changers című sorozat esetében, mely a Kerge kacsák című, idehaza is bemutatott sportfilmek folytatása, ugyancsak durva helyzet alakult ki. A Gordon Bombay hokiedzőt alakító főszereplő, Emilio Estevez ugyanis távozott és a második évadban már nem is lesz látható a színész. Az ABC és Estevez között azért alakult ki vita, mert a cég elvárta volna, hogy a többi stábtaghoz hasonlóan a sztár is beoltassa magát. Végül az ABC úgy döntött, nem hosszabbítja meg Emilio Estevez szerződését. A sztár kiválása nagy érvágás a produkciónak, aki három Kerge kacsák-filmben is eljátszotta a karaktert. Bár, a filmek vegyes fogadtatást kaptak, hű rajongói bázisuk alakult ki.

Emilio Estevez később a Deadline-nak úgy nyilatkozott, szó sincs arról, hogy oltásellenes, mindössze nem bírja elviselni a bullyingot.

<img id="kep_szerkfoto_image_40724163" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/17/hollywood-filmipar-tv-sorozat-sztarok-koronavirus-oltas-botrany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Érkezik a várva várt új Sissi-sorozat

Érkezik a várva várt új Sissi-sorozat

Bő 65 évvel a Romy Schneider főszereplésével készült klasszikus filmtrilógia után új minisorozat meséli el …