2021. január 26., keddMa Vanda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.26. Vanda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kitartanak a magyar DJ-k: a járvány után visszatérünk, és hatalmas bulit csapunk

Hirdetés

Kitartanak a magyar DJ-k: a járvány után visszatérünk, és hatalmas bulit csapunk

A koronavírus-járvány második hulláma gyakorlatilag a csőd szélére sodorta a DJ-k többségét. A lemezlovasok azonban rendkívül kitartóak, és ígérik: ahogy legyőzzük a vírust, óriási bulikkal térnek majd vissza.

Spiegelhalter László, Vácrátót polgármestere, azaz Spigiboy, a magyar DJ-szövetség alelnöke lelkesítő közleményt adott közre. Az Indexnek megerősítette: a DJ-k helyzete most nagyon nehéz, de nem olyan fából faragták őket, hogy összetörjenek a járvány alatt.

Spiegelhalter László

Fotó: Spigiboy / Facebook

Mi lemezlovasok, azaz DJ-k vagyunk. Tudom, nem a legnélkülözhetetlenebb foglalkozás, de egy jó buli elengedhetetlen kellékei vagyunk, voltunk és még leszünk is. Az utóbbi 20 évben számtalan fesztivál épített a világ DJ-élvonalára. Most azt mondják, üljünk otthon, mint sok más szakma képviselői. De a tartalékaink elfogytak. Néhányan igyekeztünk egyéb bevételi forrásokat felkutatni, de ez nagyon-nagyon kevés

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/11/25/dj_zene_buli_party_spigiboy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

CGI mesterfokon: Millie Bobby Brown mint Leia hercegnő és Sebastian Stan mint Luke Skywalker

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/25/cgi-mesterfokon/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …