2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kisírtuk a szemünket az HBO új karácsonyi filmjén

Hirdetés

Kisírtuk a szemünket az HBO új karácsonyi filmjén

A mai gyerekek már semmi mást nem csinálnak, csak az okostelefont bújják, az iPadet nyomogatják, vagy éppen addig fortnite-oznak, amíg be nem vérzik a szemük. Sokszor halljuk ezt a vádat, meg azt is, hogy régen minden jobb volt. Az HBO GO-n november 25-én debütált a 8 bites karácsony (8-Bit Christmas) című új film, amelyben Patrick Harris alakít egy olyan családapát, aki a hisztis kislányának mond el egy tanulságos mesét a saját gyerekkorából.

chrome-capture (11)

Fotó: Imdb

Az alapsztoriról sokaknak rögtön az Így jártam anyátokkal című szitkom juthat eszükbe, a 8 bites karácsony azonban nem egy romantikus sztori. Inkább arra próbál emlékeztetni, hogy a régebbi generációk sem voltak a mostaninál jobbak.

1988-ban vagy 89-ben járunk… mindegy, valamikor a 80-as évek végén, a fiatal Jake Doyle (Winslow Fegley) pedig a fél karját odaadná azért, hogy karácsonykor egy Nintendo Entertainment System várja a fa alatt. A gyerekek teljesen meg vannak őrülve a konzolért, képesek könyörögni is a környéken élő gazdag gyereknek, hogy engedje be őket a házába egy kicsit NES-ezni. Jake-nek annyira tetszik a kütyü, hogy még a szülei – őket June Diane Raphael és Steve Zahn játsszák, egyébként nagyszerűen – fülét is ezzel rágja nonstop. Amikor viszont róluk kiderül, hogy az ördögtől valónak tartják a videójátékokat, a kissrác fogja magát, és alternatív megoldást keres.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/12/10/8-bites-karacsony-hbo-go-neil-patrick-harris-film-streaming-tv-kritika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tamás Gáspár Miklós is depolitizált Baumgarten-emlékdíjas

Tamás Gáspár Miklós is depolitizált Baumgarten-emlékdíjas

A háború után „kommunizálták”, majd megszüntették az 1929–49 között működő díjat, melyet a „Baumgarten Ferenc …