2021. január 22., péntekMa Vince napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.22. Vince Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kis Grófo: Minden percet használjatok ki a szeretteitekkel!

Hirdetés

Kis Grófo: Minden percet használjatok ki a szeretteitekkel!

Szívszorító karácsonyi üzenetet osztott meg nemrég Kis Grófo. A mulatós énekes nemrég temette el édesapját, Nagy Grófót, így számára az ünnepek már nem úgy teltek, mint eddig. Most egy Instagram-bejegyzésben hívta fel a figyelmet arra, hogy töltsük együtt a lehető legtöbb időt szeretteinkkel. 

„Elsőnek is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Nekünk ez a karácsony sajnos nem olyan, mint volt! Arra kérek mindenkit, hogy tiszteljétek, szeressétek egymást, de főleg a szüleiteket! Én nagyon tiszteltem és szerettem édesapámat, őt soha nem fogom elfeledni, Ő mindig élni fog köztünk, mert mi, a családja éltetni fogjuk őt! Méltók leszünk a nevéhez!  Minden percet használjatok ki a szeretteitekkel!” – írta az énekes.

Mint ismeretes, kis Grófo koronavírusban vesztette el 49 éves édesapját, akit egy hete helyeztek örök nyugalomra. A szimbólumokkal teli temetésen a korlátozásoknál jóval <a href="https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/12/19/volt_aki_fogast_keresett_es_talalt_nagy_grofo_temetesen/" id="hyperlink_4e0ebefae7f9ffcceb0ba74bb10eb270" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/12/26/kis_grofo_minden_percet_hasznaljatok_ki_a_szereteitekkel/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sokan nem is tudják, hogy bántalmazó kapcsolatban élnek

Sokan nem is tudják, hogy bántalmazó kapcsolatban élnek

Misurda Ágnes olyan nő, aki mindennap úgy ébred, hogy kész megváltani a világot, ha kell. …