2022. november 30., szerdaMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
2022.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kikapcsolták az áramot, a sütemények kukába kerültek

Hirdetés

Kikapcsolták az áramot, a sütemények kukába kerültek

Ahogy mindenkire, úgy a szolgáltatókra is rájár a rúd mostanában. Akik túlélték a Covid-időszakot, és nem húzták le végleg a rolót, most a megnövekedett rezsiárak miatt izgulhatnak, erre jön rá két másik lapáttal, hogy egy cukrászda esetében a sütemények alapanyagára is az egekbe emelkedett, mindez tarkítva a turisták kevesebb számával, illetve a vékonyabb magyar pénztárcák kiürült édességrekeszével a Hauert is zárásra kényszerítette – írtuk a Hauer Cukrászda és Kávéház bezárásával kapcsolatban.

Az „utolsó nagy körúti kávéház”, ahogy magukat nevezik, most újabb posztban árnyalta az okokat, ami ahhoz vezetett, hogy bedobni kényszerültek a törülközőt. „Amikor hétfőn kikerült egy sokadik poszt az oldalra, senki sem gondolta, hogy ekkora visszhangja lesz. Bárcsak mindig így működne a Facebook, és a sokadik Rákóczi-túrósunk tojáshab-perzseléses videója után is ilyen elérési statisztikák lettek volna! Akkor lehet, hogy nem itt tartanánk! Sajnos ez már a múlt” – írják az oldalukon.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/11/24/hauer-cukraszda-bezaras-oka-kikapcsolt-aram-elolvadt-sutemenyek/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megerőszakolták, kihasználták, de hát minek ment oda?

Megerőszakolták, kihasználták, de hát minek ment oda?

A mostanában jellemző esős időben igazi menedéket nyújt a hideg elől a gasztronómiai élvezeteket kulturális …