2023. május 28., vasárnapMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
2023.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kiderült, lesz-e még Volt

Hirdetés

Kiderült, lesz-e még Volt

Az első SopronFest nyitott meg az idei a fesztiválszezont, és máris otthont adott egy vadonatúj kezdeményezésnek, a FesztiválExpónak. Az ötlet célja, hogy az évad soron következő eseményeinek szervezői ismertethessék terveiket, újításaikat.

Lesz-e még Volt Fesztivál?

A fesztivál felvezető napján, 2023. április 27-én indult a programsorozat, ekkor a Bartók Tavasz és Liszt Ünnep fesztivál operatív igazgatójával beszéltünk. Szomolányi Janina azon túl, hogy a fiatalok komolyzenéhez való kapcsolódásáról mesélt, azt is elmondta, miként igyekeznek erősíteni a fesztivállal a nemzetközi kapcsolatokat. Koósz Milán, a Fezen fesztivál marketingmenedzsere arról mesélt, hogyan lehet egy rockzenei rendezvényre populáris előadókat szervezni.

SopronFest 2023 – I. FesztiválExpó 1. nap

Hirdetés

Ifi-Valde Orsolya, a Paloznaki Jazzpiknik alapítója és fesztiváligazgatója szintén látja a kihívást, mert a közönséghez valahogyan el kell juttatni a minőségi jazz zenét. Az elmúlt időszakban különleges és jól működő stratégiákat találtak erre, és olyanokat is el tudtak érni, akik korábban még nem merültek el a jazz világában.

Garam Tamás a Sziget Zrt. marketingvezetője Budapest ikonikus fesztiváljáról, valamint az idén kimaradt Volt Fesztiválról mesélt nekünk. Elmondása alapján utóbbiról még nem tett le a cégcsoport, igaz, keresik hozzá a megfelelő formát. A második nap utolsó megszólalója, Gondi Mátyás az erdélyi, torockói Double Rise fesztiválról mesélt. Ez a rendezvénysorozat különleges természeti adottságaival ma az egyik legikonikusabb helyszínnek számít.

SopronFest 2023 – I. FesztiválExpó 2. nap

<iframe title="indavideo video player" allowfullscreen="true" scrolling="no" class="indavideo-player […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/05/03/sopronfest-expo-sziget-volt-strand/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mobiltelefonba pötyögve, sms-ekben és WhatsApp-üzenetekben juttatta ki a regényét

Mobiltelefonba pötyögve, sms-ekben és WhatsApp-üzenetekben juttatta ki a regényét

Behrouz Boochani iráni kurd költő és újságíró menedékkérőként közelítette meg az ausztrál partokat 2013-ban, amikor …