2024. március 28., csütörtökMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kiderült, ki vezeti ezután a Ludwig Múzeumot

Hirdetés

Kiderült, ki vezeti ezután a Ludwig Múzeumot

Mint azt megírtuk, a Kulturális és Innovációs Minisztérium által felkért bizottság 2023. április 8-án meghallgatta azokat a jelölteket, akik a Ludwig Múzeum igazgatói posztjára pályáztak. A posztra Fabényin kívül Gulyás Gábor kurátor, a Műcsarnok korábbi igazgatója adta be a pályázatát. 

Fabényi Julia 2013 óta áll a kortárs művészet legjelentősebb hazai intézményének élén, amely az elmúlt években sorra nyerte a rangos hazai és nemzetközi szakmai elismeréseket. Hasonló sikereket és jó egészséget kívánok Igazgató Asszonynak a jövőben is!

− írta közösségi oldalán a miniszter.

Az ötfős bírálóbizottságban mások mellett Fülöp József, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) rektora is helyet kapott. Káel Csaba, a Műpa vezérigazgatója ezúttal nem volt tagja a bizottságnak.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/05/11/csak-janos-palyazat-ludwig-muzeum-fabenyi-julia-gulyas-gabor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új tilalmat vezetne be a kormány: számos kedvezményt bukhatunk vele

Új árkötöttségről szóló törvényjavaslatot tett közzé pénteken a kormány, amelynek fókuszában a friss könyvkiadványok állnak …