2023. február 2., csütörtökMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.02. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kiderült A besúgó folytatásának címe

Hirdetés

Kiderült A besúgó folytatásának címe

Három boldog távoli rokon érkezett az arútluK podcast stúdiójába. Az HBO Max csatorna tavalyi kínálatának egyik legnépszerűbb magyarországi tartalma, A besúgó című széria kreátora, írója és egyik rendezője, Szentgyörgyi Bálint, valamint két szereplő, Hermányi Mariann, „a KISZ-es lány” és Borbély Richárd, alias Karcsi, a „nagyon jóképű, fürdőköpenyes matekzseni” társaságában elemeztük a bombasztikus hírt: a műsor, amely két és fél hónapnyi diadalmenet után elérhetetlenné vált az HBO Max oldalán, februártól ismét látható egy új streaming felület, a SkyShowtime kínálatában.

Engedd el, és a tiéd lesz

A fiatal alkotók rokoni kapcsolata nem genetikai alapú, de a sorozatban dolgozó tizenkét fiatal színész, valamint az ő korosztályukhoz tartozó Szentgyörgyi Bálint között nagyon szoros, már-már rokoni jellegű kapcsolat alakult ki.

A beszélgetés elején a kreátor foglalja össze a széria saját történelmének fordulatokban bővelkedő évadait: 2017 nyarán készítették el, igen puritán körülmények között a pilot epizódot, amit eladtak az HBO-nak, majd nagyjából fél évtizednyi munka után az HBO Max műsorra tűzte a sorozat – az akkori számítások szerint – első évadát.

Hermányi Mariann

Hirdetés

Hermányi Mariann

Fotó: Zöld Fanni / Index

Összesen hatvanegy országban vált elérhetővé a magyar rendszerváltó sorozat. Egy darabig minden rendben is ment, tavaly tavasszal többen nézték meg nálunk ezt a sorozatot, mint a soros Batman premierjét. A 2022-es top tízes listán a hazai megtekintések alapján 

a Sárkányok háza után második helyen áll a fél éve nem látható
A besúgó az HBO Max kimutatása szerint.

Harmadik helyen a Trónok harca, a negyediken az Eufória irigykedik a magyar sorozatra, de az Agymenők és a Jóbarátok hűséges rajongói is zavartan süthetik le a szemüket, ha A besúgó nézettségével kell összevetni kedvencük magyarországi népszerűségét.

Tehát egy darabig minden rendben ment, mígnem egyszer – néhány nappal a kreátor 30. születésnapja után – megcsörrent a telefon, és valaki közölte vele, hogy költségcsökkentési okokból a sikerszéria lekerül a műsorról. Nem volt enyhítő körülmény, hogy 59 másik tartalommal együtt, hiszen úgy tűnt, többé nem lesz elérhető.

A beszélgetésből kiderül, hogy ilyenkor túlélő módba megy át a sokkolt alkotó, akinek első gondolata, vagy talán a második azt volt, hogy a forgatás alatt valódi közösséggé összekovácsolódott stábot hogyan értesítse a váratlan fordulatról. Aznap este összekapaszkodott mind a tizenkét fiatal színész, majd amikor már kaptak levegőt, jobb ötlet híján, bizakodni kezdtek.

Richárd azt meséli arról a bizonyos hideg zuhanyról, hogy valamit innia kellett, aztán megpróbált támaszt nyújtani a többieknek. Valamivel több mint fél év után pedig jött a forró zuhany – mégis folytatódhat a történet. Arról nem esett szó, hogy megint áldozatul esett-e egy üveg bor, de nincs kizárva.

Marianna nem emlékszik a végzetes telefonhívásra, mivel egyszerűen kikapcsolt az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/01/14/a-besugo-hbo-max-skyshowtime-sorozat-szentgyorgyi-balint-borbely-richard-hermanyi-mariann-podcast/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csák János: Vége azoknak az időknek, amikor majd az állam megoldja

Csák János: Vége azoknak az időknek, amikor majd az állam megoldja

Magyarországon történetileg jóval nagyobb az állam szerepe a kultúrafinanszírozásban, mint a bolsevik uralom torzításait megszenvedő …