2022. augusztus 11., csütörtökMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kicsihuszár ma is csóközönt küld az égből

Hirdetés

Kicsihuszár ma is csóközönt küld az égből

Nyolc éve már, hogy 2014. augusztus 6-án meghalt egy nagy nevettető. Bajor Imre minden sejtjében színész volt, humorista, sokan az új Kabos Gyulát látták benne, a XX. század nagy színész-komikusát. S valóban, mindkét színészben megláthattuk ugyanazt: szerettek élni, játszani és nevettetni. Sorsukban az is közös, hogy mindketten a Budapesten, a Farkasréti temetőben alusszák örök álmukat.

Bajor Imréről nem is olyan régen írtunk itt, az Indexen, születésnapján, március 9-én. Harnisch Kitti megemlékezését ide kattintva elolvashatják.

Abban is van némi sorsszerűség, hogy Bajor Imre tehetségét egy fővárosi mulatóhelyen, a Balettcipőben fedezték fel. S bár legtöbbször tényleg komikus jeleneteivel örvendeztette meg a nagyérdeműt, a humorral ő is úgy volt, mint Karinthy Frigyes: abban nem ismert tréfát.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/08/06/bajor-imre-szinesz-humorista-komikus-emlekezes-szomszedok-kviz-film/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ellepték a Szigetet a fesztiválozók

Ellepték a Szigetet a fesztiválozók

2020 nyarán megtörtént, amire senki sem számított: a koronavírus-járvány miatt elmaradt Magyarország világszerte ismert és …