2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kevin Hart is Budapesten van

Hirdetés

Kevin Hart is Budapesten van

Hiába a járvány, világsztároktól hemzseg Budapest. Ahogy korábban az Index is megírta, két filmet is forgatnak a fővárosban: itt készülnek a Moon Knight című Marvel-produkció felvételei, amelyben Oscar Isaac és Ethan Hawke is szerepel, de a Borderlands videójáték-sorozat filmadaptációjának munkálataihoz is hozzáláttak már. Utóbbiról az alkotás legfiatalabb szereplője, a 13 éves Ariana Greenblatt osztott meg elsőként egy képet a Twitter-oldalán, az Instagramjáról pedig az is kiderül, hogy március 16-án érkezett Magyarországra. A fiatal színésznőhöz azóta Jamie Lee Curtis is csatlakozott, aki a magyar felmenői miatt különösen örül, hogy Budapesten forgathat. 

Azt már hónapok óta tudni lehet, hogy az említetteken kívül többek közt Cate Blanchett, Kevin Hart és Edgar Ramirez is szerepel a Borderlands című filmben. Úgy tűnik, mostanra szinte mindenki meg is érkezett, Kevin Hart ugyanis egy olyan fotót posztolt a közösségi oldalán, amelyen Cate Blanchett, Florian Munteanu és a rendező Eli Roth mellett a jelenleg biztos, hogy Budapesten tartózkodó Ariana Greenblatt és Jamie Lee Curtis társaságában látható. A színész a bejegyzésében annyit írt: „Végre együtt a Borderlands-banda… gyerünk!”

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/04/28/kevin-hart-budapest-forgatas-borderlands/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Törőcsik Mari után Lehoczky Zsuzsa lett a Nemzet Színésze

Törőcsik Mari után Lehoczky Zsuzsa lett a Nemzet Színésze

Lehoczky Zsuzsa Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt választották a Nemzet …