2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kevés pénzből látványos otthon

Hirdetés

Kevés pénzből látványos otthon

Tímea férjével és kiskamasz fiával él. Otthonuk másokra is nyugtató hatással van, legalábbis ezt bizonyítja, hogy szinte mindig vannak náluk vendégek. Bár sokan nem tudnák elképzelni, hogy maguk is egy ennyire színes enteriőrben éljenek, mégis, aki Tímeához látogat, előszeretettel üldögél a krumplizsákkal bevont fotelben, miközben a zongorából készült könyvespolcot csodálja, vagy más érdekességen legelteti a szemét.

Kreativitása egészen kislányként megmutatkozott. Előszeretettel viselt feltűnő, maga által készített ruhákat, ékszereket. Nem vágyott a középpontba, csak a színek vonzották, meg a formák és a bennük rejlő lehetőségek. Mivel a képzelőereje messze túlszárnyalta a valóságot, egy idő után elkezdte saját ízlésére formálni a világot.15

Hirdetés

Galéria: Tímea a bizonyíték, hogy lehet fillérekből luxusban és boldogan élniFotó: Sóki Tamás / Index

Bár a lelke művészi, családja az egészségügyben dolgozott, így gyógymasszőr lett. Ma is számos olyan, segítségére szoruló beteget vállal, akik ezért csak keveset tudnak fizetni. Olyan betege is van, aki tárgyakkal, bútorokkal hálálja meg munkáját. Lehet, mindez másokat megbotránkoztat, ám Tímea mindenben meglátja azt, ami szolgálni tudja az ő és családja boldogságát.

A pandémia alatt rájöttem, álságos dolog azt gondolni, hogy egyáltalán nincs szükség a pénzre. Innen jött az ötlet, hogy összekötve a kellemeset a hasznossal, workshopokat tartsak, mert hiába örülök minden tárgynak és nekem adományozott ruhadarabnak, azokból nem kerül étel a vacsora asztalra. De ez még a jövő zenéje.

Fiatalkorától szenvedélyesen gyűjti a lakberendezési magazinokat, és az tűnt fel neki, hogy ezekben a lapokban sosem gondolnak azokra, akik kevesebből gazdálkodnak.

Tisztában vagyok vele, hogy az ízlésem nem tetszik mindenkinek, de már rendeztem be letisztult stílusú, modern lakást is. Ezért tudom, hogy erre mindenki képes, csak a magazinok nem ezt a gondolatot közvetítik. De semmi baj, akkor majd én fogom.

Folyamatosan kísérletezik és új technikákat tanul meg. Egyik nap rozsdásít, másnap fest, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/04/28/sporolas-felujitas-butor-utazas-penz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Körömvágási etikett: Te használnád más körömvágó ollóját?

Körömvágási etikett: Te használnád más körömvágó ollóját?

Mindannyiunknak vannak biciklis ismerősei, akik vallásosan űzik a tekerést. Jobb lábukon konstans fel van hajtva …