2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kétszáz animációs film ingyen – Online Rajzfilmünnep

Hirdetés

Kétszáz animációs film ingyen – Online Rajzfilmünnep

Az Oscar-díjas Rófusz Ferenc animációi mellett, mint az Egy év Hoppifalván, a Ticket és Az utolsó vacsora, természetesen megjelennek a magyar klasszikusok is. 

Nem maradhat el a Vízipók-csodapók, a Frakk, a macskák réme és a Kukori és Kotkoda sem az idei, a sorban már a nyolcadik Rajzfilmünnepről. 

Hirdetés

Szerepel a kínálatban a Kecskemétfilm három legendás sorozata, a Magyar népmesék, a Mesék Mátyás királyról és a Cigánymesék epizódjai is. Az utóbbi évek legnagyobb kedvencei közül többek között a Bogyó és Babóca, a Kuflik, a Borka és a varázsruha, a Detti és Drót, a Hajótöröttek és a Boxi történetei is elérhetőek. A sorozatok mellett egész estés – új és klasszikus – rajzfilmek is szerepelnek a kínálatban.

A Rajzfilmünnepen a kortárs magyar animációs műhelyek és egyetemek hallgatónak munkáiból is látható néhány a MOME és a METU válogatásaiban. Egy másik válogatásban a filmfesztiválok – a Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál és a Kecskeméti […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/11/12/ketszaz_animacios_film_ingyen_-_online_rajzfilmunnep/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az új Sikoly-filmen úgy rettegtünk, hogy majdnem kimentünk róla

Az új Sikoly-filmen úgy rettegtünk, hogy majdnem kimentünk róla

Wes Craven 1996-ban egy olyan horrorfilmet tett le az asztalra, amely egyszerre volt véres, ijesztő, …