2023. január 31., keddMa Marcella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.01.31. Marcella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Két évvel Siklósi Örs halála után új énekessel folytatja az AWS

Hirdetés

Két évvel Siklósi Örs halála után új énekessel folytatja az AWS

Siklósi Örs 2021 februárjában halt meg, fél évvel azután, hogy leukémiát diagnosztizáltak nála. A zenekar azóta két olyan dalt is megjelentetett, amelyet még az énekes halála előtt rögzítettek, ám az továbbra is kérdéses volt, kivel és hogyan folytatják a jövőben a munkát.

Képernyőfotó 2023-01-16 - 12.46.03.png

Fotó: AWSofficial / Youtube

Hétfő délben az AWS hivatalos Facebook-oldalán jelentették be a tagok, hogy Stefán Tamás személyében megtalálták Siklósi Örs utódját, aki az Odaát című klipes dallal debütált a csapatban. 

Hirdetés

A zenészek egy hosszú bejegyzésben magyarázták, mit éltek át az elmúlt időszakban, és miért pont Stefán Tamásra esett a választásuk. Visszaemlékeztek, hogy amikor 2006-ban, 15-16 évesen megalapították az AWS-t, még nem voltak nagy céljaik, csak zenélni szerettek volna, és jól érezni magukat, közben viszont nemcsak zenésztársak, hanem legjobb barátok is lettek. Együtt meneteltek szépen lassan az elérhetetlennek tűnő céljaik felé, ahogy együtt buktak el és álltak fel újra egy-egy kudarc után, egy emberként segítve a másikon, ha valamiért támogatásra szorult. Mindeközben csak az lebegett a szemük előtt, hogy folytassák a közös munkát, mert úgy érezték, még sokkal több van bennük. Két évvel ezelőtt azonban az élet minden tervüket felülírta.

Felfoghatatlanul gyorsan vesztettük el a legjobb barátunkat, zenésztársunkat, a világ pedig egy csodálatos embert, akit nagyon sokak […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2023/01/16/aws-siklosi-ors-uj-enekes-stefan-tamas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dancsó Péter beleszállt Hajdú Péterbe

Dancsó Péter beleszállt Hajdú Péterbe

Fél éve szűnt meg Hajdú Péter Frizbi című műsora, amikor 2020 nyarán a Life TV …