2021. január 24., vasárnapMa Timót napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.24. Timót Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kepes András mint topajándék

Hirdetés

Kepes András mint topajándék

A Bookline már hatodik éve készíti el havi bontásban a top 50 legkeresettebb, legtöbb eladásszámot produkált nyomtatott könyveit. A lista mindig beszédes, de karácsonykor még nagyobb rajta a figyelem, hiszen nemcsak az derül ki belőle, hogy az emberek mit szeretnek olvasni, hanem az is, melyek azok a könyvek, amelyeket szívesen adnak vagy kérnek ajándékba.

A 2020-as év decemberi eladásai alapján a legsikeresebb

  • Kepes András A boldog hülye és az okos depressziós

című könyve, ami a nyomtatott- és az e-könyv-eladási listán is aranyérmes. A szerzővel a közelmúltban az Indexen interjúban beszélgettünk többek között arról is, mennyire cáfolja meg a könyv a saját címét.

A második hely szintén ugyanazt a szerzőt jegyzi mind a nyomtatott-, mint az e-könyv-eladási listán, ez pedig nem más, mint

Hirdetés

  • Edith Eva Eger Az ajándék

című könyve, ami nagy segítséget nyújthat az olvasóknak, hogy felismerjék és elengedjék azokat a szokásaikat, amelyek megakadályozzák őket abban, hogy egyről a kettőre lépjenek az életben. A listán szintén előkelő helyen szerepel a szerző másik nagy sikerű könyve, A döntés, ami bár már több mint három éve megjelent, még mindig nagy népszerűségnek örvend.

A harmadik helyen

  • Presser Gábor Presser könyve I.

című, személyes hangvételű életrajzi regénye végzett. Ebben nem csupán a neki címzett gyakori kérdésekre ad választ, hanem betekintést enged egy ikonikus korszak színfalai mögé is.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/01/13/kepes_andras_volt_a_vagyak_targya_karacsonykor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Napló a pokol tornácáról

Napló a pokol tornácáról

Nagy adósság a múlt megértése. Nem feltétlenül a megismerése, hiszen a történteket utólag annyi, de …