2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Katicabogár és Fekete Macska kalandjai rémálmainkban se jöjjenek elő

Katicabogár és Fekete Macska kalandjai rémálmainkban se jöjjenek elő

Ezt a filmet most úgy kell nézni, hogy nem gondolunk a sorozatra, mert itt most nagyon sok minden teljesen másként van – mondja a 11 éves lányom a Katicabogár és Fekete Macska kalandjai – A mozifilm bemutatója után. És az jó – kérdezem tőle –, mármint jó, hogy minden másként van, vagányabb lett, izgalmasabb, érdekesebb a film?

Nem lett jobb – vágja rá –, ráadásul én már kinőttem belőle, azt hiszem, kicsit untam is.

A középsőnek viszont, aki 9 éves, és aki nagyon jókat nevetgélt a vetítés során, igencsak tetszett. Kifejezetten az, hogy a végén a Fekete Macska apja (Halálfej) legyőzi önmagát, és megmenti a fiát, még akkor is, ha a halálból nem tudja így visszahozni a feleségét.

El kell, hogy engedje

– mondja a 9 éves lányom, és nem vagyok biztos abban, hogy ugyanarra gondolunk az elengedés kapcsán, de az biztos, hogy nagyon találó a mese befejezése.

Részlet a Katicabogár és Fekete Macska kalandjai című filmből

Részlet a Katicabogár és Fekete Macska kalandjai című filmből

Fotó: Disney Channel

A 7 éves lányommal, miután egy csokoládés sütemény majszolásába kezd, arról beszélgetünk, hogy nem volt-e túl félelmetes a film. Szerinte közepesen volt félelmetes, vagyis látott már rosszabbat is. De azért azonnal hozzáteszi, hogy a Halálfej félelmetesebb volt, mint a tévésorozatban, meg az is nagyon ijesztő volt, amikor az óriáskerék elromlott és elgurult. Ha végiggondoljuk, akkor ebben a mesében temérdek olyan dolog történik, amitől félhet egy gyerek az élete során is, például mi van akkor, ha elromlik az óriáskerék, vagy ledől az Eiffel-torony. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2023/08/06/katicabogar-fekete-macska-miraculous-marinette-adrien/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

„Horrorként éltem meg a könyv írását, mert az alapvető félelmem testesült meg benne”

„Horrorként éltem meg a könyv írását, mert az alapvető félelmem testesült meg benne”

Nicholas Binge mélységesen szeret minden furcsaságot, bármit, ami feszegeti a határokat, és bármit, amitől elsírja …