2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Karácsonyi túladagolás: ebben a rreklámban a nagyi a kapitány

Hirdetés

Karácsonyi túladagolás: ebben a rreklámban a nagyi a kapitány

A járvánnyal járó elmagányosodás, a különböző távolságtartás, lezárás, elzárás, bekaranténozódás szintje Angliában valószínűleg súlyosabb, mint nálunk. Ezt talán a Tesco idei karácsonyi filmje bizonyítja a legerősebben, mert a szokásos karácsonyi-reklám szinte kötelező kelléke, a sötétbe burkolózó intim családi együttlét ebből a reklámfilmből teljesen hiányzik.

Helyette van viszont számtalan giga-mega nagy parti, bevásárlási hiszti, lövöldözés, gyújtogatás, ezer emeletre feltörekvő Tesco házhoz szállítás, utcai terrorkórus, ordító nyugdíjas milliárdos, karantént kockáztató, de végül a határon bejutó oltott Télapó, és persze rengeteg hó, amin nagyi átviharzik a legdurvábban coolság-faktor romboló elektromos robogóján.

És ennek a hatalmas káosztablónak a végén megérkezik a lánya családjához egy áfonyaszósszal.

Hirdetés

Épületes alkotás. Az egésznek mégis erős hangulatot ad a Queen ‘Don’t Stop Me’ című száma, és megkapjuk azt az atmoszférát, amilyen London belvárosa lehetne Covid-19 nélkül.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/12/17/karacsony-reklam-tesco-nagyi-film-kritika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyúrjon le téged egy magyar metálbanda!

Gyúrjon le téged egy magyar metálbanda!

Van egy zenekar, jó arcok, profi zenészek, két lábbal a földön állnak, és az életcéljaik …