2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kálomista Gábor szerint semmi különös nincs abban, hogy az Elkxrtuk művészfilm lett

Hirdetés

Kálomista Gábor szerint semmi különös nincs abban, hogy az Elkxrtuk művészfilm lett

Nincs abban semmi különös, hogy művészfilmmé minősítették az Elkxrtuk című új politikai krimit, ugyanis szinte minden magyar film megkapja az art besorolást − mondta Kálomista Gábor, a film vezető producere az ATV-nek.

A producer sajnálatosnak nevezte, hogy nagyon kevés vetítési időpontról tudtak megállapodni a mozikkal, miközben úgy gondolja, hogy nagyon sokan érdeklődnek majd a film iránt.

Vagy ennyire nem értenek a szakmájukhoz, vagy másmilyen politikai megszállottságból próbálnak egy filmet ellehetetleníteni

− fogalmazott Kálomista Gábor, aki arról is beszélt, hogy nagyon izgulnak a bemutató és a fogadtatás miatt. Szerinte a nemzetközi alkotógárda jó munkát végzett, és sokan szavaztak már előre bizalmat a filmnek, amit az előzetes jegyeladások is bizonyítanak.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/10/19/film-elkxrtuk-kalomista-gabor-artmozi/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Niné előre megmondta

Niné előre megmondta

A Múlt-kép blog a Nemzeti Fotótár szakmai együttműködésével valósul meg. Dani erre csak annyit felelt, …