2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Jön a kultikus animesorozat élőszereplős változata

Hirdetés

Jön a kultikus animesorozat élőszereplős változata

Még nem lehet tudni, hogy a rajongók álma vagy rémálma válik valóvá, a készítők személye és az eddig megjelent kedvcsinálók, képek azonban biztatók. Novemberben érkezik a nagy sikerű, kultikus Cowboy Bebop animesorozat élőszereplős változata a Netflixen.

COWBOYBEB ArtDept 01192RC4

Fotó: Nicola Dove / Netflix

A 1998–1999-es sorozat az ezredforduló után a magyar animerajongókat is gyorsan meghódította. Ebben nagy szerepe volt annak, hogy A+/Animax csatorna többször is műsorra tűzte. Később DVD-n is megjelent a teljes sorozat, 2001-ben jött a ráadás, egy majdnem kétórás film, ez is eljutott a magyar nézőkhöz.

A Cowboy Bebop története 2071-ben játszódik. Az emberiség kilépett az űrbe és meghódította a Naprendszert. Bár a jó öreg Föld is szerepet kap a sorozatban, de a legtöbb szál leginkább az „új vadnyugathoz”, a Marshoz kötődik, és egy Bebop nevű űrhajóhoz. Ez az otthona a főszereplőknek, három fejvadásznak, a laza Spike Spiegelnek, a cserfes Faye Valentine-nak, a sokat megélt exzsaru Jet Blacknek, továbbá a nem teljesen komplett, de zseniális hackernek, Ednek, meg a Naprendszer legokosabb corgijának, Einnek, az adatkutyának.

Hirdetés

Az ő kalandjaikat, csetlés-botlásaikat, balszerencsés vagy vicces, máskor pedig különösen drámai helyzeteiket követhetjük nyomon. A Cowboy Bebop noirhangulatot idéző fő szála Spike Spiegelhez köthető, aki „egyszer már meghalt”, de a múltja nem ereszti, és ő sem tudja elengedni.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/08/25/jon-a-kultikus-cowboy-bebop-eloszereplos-valtozata/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ebben nincsen semmi flanc, csak három akkord, vidámság és lendület

Ebben nincsen semmi flanc, csak három akkord, vidámság és lendület

Elkészült legújabb klipjével az egri punk-rock banda, a The Wallkids. A Hiába futsz! című dal vizuális …