2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / John Cleese negyven év után újraindítja a Waczak szállót

Hirdetés

John Cleese negyven év után újraindítja a Waczak szállót

A BBC2-n 1975-ben és 1979-ben bemutatott két sorozatban a szállodatulajdonos és felesége, Sybil életét követhették nyomon, amint megpróbálták életben tartani vállalkozásukat és házasságukat. Az új sorozat azt vizsgálja majd, hogy a cinikus és szarkasztikus Basil hogyan igazodik el a modern világban − írta meg a BBC.

A Castle Rock Entertainment kedden jelentette be, hogy szerződést kötött Cleese-szel a tévésorozat visszatéréséről. Az új sorozat szerint Basil és lánya összefog, hogy egy butikhotelt üzemeltessen.

A Waczak szállót a Radio Times magazin televíziós szakértőkből álló zsűrije 2019-ben minden idők legjobb brit szitkomjának választotta.

Hirdetés

Az új sorozatban Rob Reiner és Michelle Reiner színész, Matthew George rendező és producer, valamint Derrick Rossi vezető producer fog részt venni. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/02/08/john-cleese-waczak-szallo-monty-python/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új kiállítás nyílt a Ferenczy Múzeumban

Szombaton nyílt meg a Ferenczy Múzeumban a Magyar Géniusz Program 65 millió forintos támogatásával megvalósuló kiállítás, A gyűjtemény …