2021. október 22., péntekMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2021.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / James Bond megkapta a rendfokozatát a haditengerészetnél

Hirdetés

James Bond megkapta a rendfokozatát a haditengerészetnél

A brit Királyi Haditengerészet tiszteletbeli parancsnokává nevezték ki Daniel Craiget, a James Bondot alakító filmsztárt. A haditengerészet csütörtökön jelentette be, hogy Craig ugyanazt a rangot kapja, amelyet Ian Fleming regényeinek kitalált főhőse, a második világháborús veteránból lett titkosügynök, James Bond viselt.

Craig ötször játszotta el a 007-es brit titkosügynök szerepét a franchisefilmekben. A sorozat utolsóként elkészült darabja, a Nincs idő meghalni szeptember 30-tól látható a magyar mozikban, miután a bemutatót a pandémia miatt többször elhalasztották – számolt be a távirati iroda.

A hatvanas évek óta forgatott James Bond-sorozat jó reklámot jelentett a brit katonai és titkosszolgálatnak, a bemutatásra váró legutóbbi fejezet forgatásához is igénybe vették a brit fegyveres erők bázisait és állományát.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/09/23/daniel-craig-james-bond-haditengereszet-egyesult-kiralysag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Eladó Freddy Krueger háza

Eladó Freddy Krueger háza

Eladó a ház, amelyben Wes Craven Rémálom az Elm utcában című A teljes cikk megtekintéséhez …