2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ismét rekordot döntött a Most vagy soha!

Hirdetés

Ismét rekordot döntött a Most vagy soha!

Rákay Philip kreatívproducer elmondta, a Most vagy soha! bemutatója utáni tizedik napon több mint százezer magyar ember nézte meg a filmet. „És ebben nincsenek benne a határon túli vetítések – húszezer körüli –  impozáns adatai. Ez hatalmas siker, szinte hihetetlen szám, ami minden pillanatban növekszik” – idézi Rákayt a közlemény.

A producer megköszönte a nézők szeretetét, akik nemcsak a filmnek és Petőfinek, hanem „a közösség erejének is bizalmat szavaztak”.

Rendkívül jólesik, hogy a nemtelen támadások ellenére is ennyien kiállnak a filmünk mellett, ami a legtisztább alkotói szándékból született: fejet hajtani a hőseink előtt. A Most vagy soha! teljes csapata nevében: hálásan köszönöm!

Hirdetés

– fogalmazott Rákay Philip.

Mint megírtuk, március 14-én debütált a mozikban a Most vagy soha! című, Lóth Balázs, Szente Vajk, Rákay Philip és <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/03/23/most-vagy-soha-petofi-film-rakay-philip-mozi-nezok-rekord/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szétesett a lány személyisége, thriller a pszichiátrián

A Nuovo Balletto di Toscana olasz táncegyüttes előadásával indul 2024. április 27-én a 24. Budapest Táncfesztivál …