2023. március 23., csütörtökMa Beáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Beáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Intimitáskoordinátor kellett a Tündérkert című sorozat több jelenetéhez

Hirdetés

Intimitáskoordinátor kellett a Tündérkert című sorozat több jelenetéhez

Báthory Gábor körül forog minden és mindenki a magyar Trónok harcaként emlegetett készülő televíziós sorozatban, a Tündérkertben. Katona Péter Dániel szerint – aki az erdélyi fejedelmet játssza – nem feltétlenül érdemes párhuzamot vonni a Móricz Zsigmond regénytrilógiája alapján készülő magyar politikai thriller és a világsikerű fantasy között. (A Bethlen Gábort alakító Bokor Barnával korábban készítettünk interjút.)

Báthory falta a nőket, ebből a szempontból olyan volt, ahogyan a rocksztárokat képzeljük – vélekedik Dániel, de először nem ezért örült, amikor felmerült, hogy ő játszhatja el Báthoryt, hanem mert élete legjobb forgatókönyvét olvasta.

Parti Nóra testhezállónak nevezi saját filmbéli karakterét. Az általa megformált Imreffyné egy főrangú, de még feljebb törő hölgy, az erdélyi kancellár felesége, aki nem éri be a hagyományos háziasszonyi szereppel, és történetesen őt is megperzseli az ifjú fejedelem tüze.

Sokat elmond a sorozat hangulatáról, hogy Nóra és Dániel közös jelenetei, illetve Báthory egyéb kalandjai megelevenítésekor a filmkészítők szükségesnek látták egy intimitáskoordinátor aktív jelenlétét.

Hirdetés

Dániel szerint Magyarországon először alkalmaztak a filmkészítők olyan szakembert, aki az erőteljesebben szexuális töltetű jelenetekben segít a színészeknek. Ez esetben a magyar […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/02/04/intimitas-koordinator-tunderkert-sorozat–megafilm-parti-nora-katona-peter-daniel-atrium-szinhaz-podcast/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ókovács Szilveszter: Nincs B tervem

Ókovács Szilveszter: Nincs B tervem

„Nincs B tervem, elég sokat dolgoztam ezzel” – mondta az Indexnek Ókovács Szilveszter, a Magyar …