2021. március 7., vasárnapMa Tamás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.07. Tamás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Internátusban verték meg és drogozták be Paris Hiltont

Hirdetés

Internátusban verték meg és drogozták be Paris Hiltont

Hetek óta Marilyn Manson botrányától és Britney Spears szélmalomharcától hangos a sajtó, ám az említett bajkeverőkön és elszenvedőkön kívül is találni olyan hírességet, akinek a saját ügye a legfájóbb. Ilyen celeb többek között Paris Hilton is. Négy hónappal a This is Paris című dokumentumfilm bemutatója után ismét a médiaszemélyiség tinédzserkori bántalmazásáról cikkeznek a lapok. Igen ám, csakhogy azóta történt egy s más az ügyben: hétfőn Hilton vallomást tett az őt ért sérelmekről Utah állam igazságügyi bizottsága előtt.

Hírességnek lenni nem egyszerű, sőt a felszínesnek tűnő életük sokkal nehezebb és elviselhetetlenebb, mint azt egy átlagember gondolná. Minden tekintet a celebre szegeződik, és hiába van az illetőnek vagyona, nem lehet mindenkit lekenyerezni néhány ezer dollárral. A szégyentől és megvetéstől félve ezek a sztárok gyakran hallgatnak fájdalmas emlékeikről, mintha csak ezen múlna, hogy mennyien rajonganak értük… 

Paris Hilton karaktere sokkal több, mint egy maszk, amit a testileg és lelkileg sérült nő az arca elé tart. 

A traumától senki nem véd meg

A ma már harminckilenc éves Paris Hilton tizenhét esztendős volt, amikor rossz magaviselete miatt közel egy évre bentlakásos iskolába küldték a szülei. A szigorú és konzervatív értékeket képviselő anya és apa lázadó, fiúsan viselkedő lányát az éjszaka közepén hurcolták el az illetékesek, és vitték el a Provo Canyon School nevű intézménybe. A család ezt követően úgy tett, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Bár gyakran látogatták a kis Parist, a dokumentumfilm felvételéig fogalmuk sem volt arról, hogy a gyermekük mit élt át húsz évvel korábban. 

Hirdetés

  • A kamasz lányt ismeretlen eredetű gyógyszerekkel tömték, majd amikor megtalálták a szemeteskosárba dobott bogyókat, brutálisan megverték.
  • A szabadban alig járt, tizenegy hónapig napfény és friss levegő nélkül volt kénytelen túlélni.
  • A magánszféra ismeretlen fogalomnak számított az intézményben, kivéve persze, amikor bezárták őt egy szobába.
  • Még a fürdőszobát sem használhatta felügyelet nélkül, a kamasz lány férfi őrök szeme előtt volt kénytelen zuhanyozni. 

Az őt ért sérelmeket korábban esélye sem volt megvallani, hiszen nemcsak őt magát, de családját is megfigyelés alatt tartotta az iskola.
[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/02/11/bentlakasos-iskolaban-vertek-meg-es-drogoztak-be-a-kamasz-paris-hiltont/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ragaszkodik SZFE-es tanáraihoz a Berlinale húszéves díjazottja

Ragaszkodik SZFE-es tanáraihoz a Berlinale húszéves díjazottja

A Színház- és Filmművészeti Egyetem rendező szakos hallgatója. Azt mondta egyik tanára, Janisch Attila, hogy …