2021. május 15., szombatMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.15. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Indul a Nuuvella, az olvasók Netflixe

Hirdetés

Indul a Nuuvella, az olvasók Netflixe

A filmeknek már rég létrejöttek streaming szolgáltató platformok, a zenészek is jutnak plusz bevételhez, ha feltöltik számaikat különböző zenei oldalakra és alkalmazásokra, és a koronavírus-járvány a színházak lehetőségeit is kibővítette, így már szélesebb közönséghez is eljuthatnak előadásaikkal.

Most viszont eljött az írók ideje.

Hirdetés

Indul a Nuuvella, ami megoldást kínál a történetre éhező olvasóknak, hogy rengeteg könyvhöz és novellához jussanak, és mindezt akár egy regény áráért is kevesebbért. A platform az íróknak ezzel pedig lehetőséget biztosít ahhoz, hogy közvetlen anyagi támogatáshoz jussanak.

Arról korábban már az Index is írt, hogy egy könyv kiadásából a szerzőhöz jut a bevétel legkisebb százaléka, így hiába dolgozik egy író a történetén akár hónapokon keresztül, benne van a pakliban, hogy a megjelenő regénnyel alig keres majd. Sokan ezért az írás mellett rengeteg más munkát is vállalnak, előadásokat tartanak.

Amikor próbáltunk utánajárni a dolog miértjeinek, mindenhonnan és mindenkitől azt a választ kaptuk, hogy a könyvkiadás magas költségekkel jár, mindeközben a kiadó vállal kockázatot, fizet egyéb szolgáltatásokért, amelyek a regény megjelenését segítik. Ilyen a korrektor, szerkesztő, akár fordító, grafikus, a nyomda és még sorolhatnánk, hiszen a boltokba érkezéséig egy könyv sok állomáson megy keresztül.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/04/22/indul-a-nuuvella-az-olvasok-netflixe/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Közzétette a titkos dokumentumokat a Nobel-bizottság, aggódtak Szolzsenyicin miatt

Közzétette a titkos dokumentumokat a Nobel-bizottság, aggódtak Szolzsenyicin miatt

Az irodalmi Nobel-díjat 1970-ben Alekszandr Szolzsenyicinnek odaítélő zsűriben nagy viták folytak a döntés előtt, a …