2021. január 27., szerdaMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Így készül a tökéletes forralt bor

Hirdetés

Így készül a tökéletes forralt bor

A karácsonyi vásárokban forralt borozni romantikus program, de azért elég drága dolog is. Idén a karácsonyi vásárok ugyan elmaradtak, de a szezon nem. Így aki nem akarja lezárni az ünnepi szezont úgy, hogy ne igyon forralt bort, kövesse a tanácsainkat, mert szerintünk így készül a tökéletes forralt bor.

1 üveg bor mellé adjon egy rúd fahéjat, szegfűszeget, cukrot ízlés szerint. Ha variálná a hagyományos receptúrát, jó, ha tudja, a vöröshöz passzol a chili, a narancshéj, esetleg egy kupica rummal is meg lehet próbálkozni. Rum szintén mehet a fehérbe, amibe még rakhat egy kis gyömbért is. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/12/28/igy_keszul_a_tokeletes_forralt_bor/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kate Hudson kopaszon, arany torokkal énekel Siával közös projektjében

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/27/kate-hudson-kopaszon-aranytorokkal-enekel-siaval-kozos-projektjeben/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …