2021. január 25., hétfőMa Pál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.25. Pál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Így jótékonykodtak 2020-ban a magyar influenszerek

Hirdetés

Így jótékonykodtak 2020-ban a magyar influenszerek

Az influenszer olyan személy, aki véleményével, tetteivel másokra, tömegekre gyakorol hatást. Ez ma már nem csak híres előadók, művészek és tévés személyek előjoga. Influenszernek lenni ma már egy szakma. 

A jelenség nem ördögtől való, még akkor sem, ha az influenszer sok esetben már szitokszóvá is vált, így hirtelen mindegyik átkeresztelte magát tartalomgyártóvá vagy véleményvezérré.

Nincs ezzel semmi baj.

Hirdetés

Az már más kérdés, hogy ki mire használja a megnövekedett figyelmet.

Sok olyan előadó, youtuber vagy híres ember él az országban, aki a reklámposztok mellett vagy helyett a társadalmi felelősségvállalást is hirdeti, és segít, ha egy ügyet a magáénak érez. S bár általában az év vége a jótékonykodás csúcsidőszaka, 2020-ban, talán a vírus miatt, jóval kevesebben ejtettek szót az adományozásról.

Sokan biztosan csöndben szeretnek jótékonykodni, mi pedig összeszedtünk néhány olyan influenszert, aki felvállalták, hogy jó példát mutattassanak.

  • Osváth Zsolt, a ZSHOW time YouTube-csatorna arca, a 2020-as évet egy videósorozattal zárta, ahol azt mutatta meg követőinek, milyen adományokra fordította a pénzt vőlegényével, amit tőlük gyűjtött. Vittek többek között elektronikai eszközöket az egyik budai gyermekotthonba, ahol kamaszként ő is vendégeskedett, segített egy rászoruló családnak, akiket azóta is támogat, ötszáz adag gulyást főztek és osztottak szét más youtuberekkel. Állatmenhelynek segített, és tartós élelmiszert osztott szét például Felcsúton, ahol elmondása szerint nincs kolbászból minden kerítés.
  • Feke Pál színész Instagram oldalán osztotta meg, hogy a Fészek Gyermekvédő Egyesületnek egymillió forint támogatást tudott utalni. A színész kifejtette, hogy nagy boldogsággal töltötte el ez a pillanat, mert sok gyermeknek tudott ezzel segíteni. Az adományra szánt összeget Feke Pál az RTL Klub A Konyhafőnök VIP című versenyének győzteseként nyerte.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/01/05/igy_jotekonykodtak_a_magyar_influenszerek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

David Beckham fia a hátára varratta menyasszonya egyik szerelmes levelét, aztán pucérkodtak is egyet

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/25/david-beckham-fia-a-hatara-varratta-menyasszonya-egyik-szerelmes-levelet-aztan-pucerkodtak-is-egyet/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …