2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Igazi olasz dráma a Gucci-film fogadtatása

Hirdetés

Igazi olasz dráma a Gucci-film fogadtatása

A bűnügyi mozi női főszereplője Lady Gaga, aki Patrizia Reggiani karakterét játssza. Reggianit a valóságban börtönbüntetésre ítélték, ugyanis ő volt az, aki 1995-ben felbérelt egy bérgyilkost, majd megölette exférjét, a világhírű olasz divatház fejét, Maurizio Guccit. (Reggiani nemrég egy olasz lapnak adott interjúban elmondta, hogy azért öltette meg a férfit, mert irritálta őt.) 

Mint kiderült, és azt az Index is megírta, a nő egyáltalán nem boldog Gaga alakításával. Ezzel kapcsolatban azonban felmerül a kérdés, hogy vajon miért mond véleményt úgy, hogy a film még meg el sem készült.

Reggiani, a Fekete Özvegy gúnynéven (is) ismert nő az olasz Ansa hírportálnak elmondta, bosszantja a tény, hogy Lady Gaga úgy alakítja őt az új Ridley Scott filmben, hogy nem egyeztetett vele, miután az énekesnő megkapta a szerepet. Tagadta azonban, hogy az anyagiak miatt rágott volna be.

Hirdetés

Ennek semmi köze a pénzhez, mert egy fillért sem fogok belőle viszontlátni. Egyszerű logika és tisztelet (hiánya) az egész.

Reggiani úgy gondolja, minden nagyszerű színésznek ismernie kell az általa eljátszott karaktert – ezért zavarja, hogy a filmesek nem keresték fel őt, hogy a nő eligazítást adhasson az ügyben, azaz saját magáról. 

A film kapcsán egy másik Patrizia, név szerint Patricia Gucci is nemtetszését fejezte ki, csak ő Al Pacinót – pontosabban az általa megformált karaktert – kritizálta. 

Patricia Gucci bár Londonban […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/03/31/igazi-olasz-drama-a-gucci-film-fogadtatasa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A legfontosabb mondat hiányzik a Star Wars-forgatókönyvből

A legfontosabb mondat hiányzik a Star Wars-forgatókönyvből

Árverésre bocsátják májusban Angliában az első Star Wars-trilógiában Darth Vadert alakító, tavaly elhunyt David Prowse …